Selecteer een pagina

Kom met je klas naar Ontdekstation013

Onze workshops voor het schooljaar 2021/2022

 

Categorie 1 – Technologie

Categorie 2 – Wetenschap

Categorie 3 – Maaktechniek

Op locatie:
Enkele workshops kunnen we ook op jullie locatie komen geven:

Lego WeDo – Stopmotion – Podcast – Schaduw en licht – Micro:bit – Bruggen bouwen – Moestuin

Ontwerpend en Onderzoekend leren

Bij Ontdekstation013 laten we leerlingen op een speelse en creatieve manier kennismaken met techniek en geven hiermee invulling aan meerdere kerndoelen van het primair onderwijs. In onze workshops maken wij gebruik van de principes van Onderzoekend en Ontwerpend Leren. Ook gaat er bijzondere aandacht uit naar het benutten van 21st century skills.
Naast nieuwe inzichten en opdoen van technische en wetenschappelijke kennis, zijn de workshops van Ontdekstation013 gericht op leren samenwerken, rollen en taken verdelen, leren plannen, presenteren en reflecteren. Daarmee sluit het aanbod aan op de interventies uit het Nationaal Programma Onderwijs gericht op samenwerkend leren, leren van en met elkaar, stimuleren van de sociaal-emotionele ontwikkeling, competentieontwikkeling en het bevorderen van het welbevinden van de leerlingen.

We bieden ook programma’s op maat. We helpen scholen graag op weg bij de invulling van het techniekvak in de praktijk. In onze grote hal kunnen we verschillende lesprogramma’s aanbieden, die je niet zo snel op school kunt uitvoeren.
Ben je meer geïnteresseerd in de wijze waarop je als leerkracht of team technieklessen kunt vormgeven op jouw school? Kijk dan hier naar de mogelijkheden van TechniekOntdekRijk.

 

Aanvraag schoolbezoek

  Gegevens school

  Gegevens leerkracht

  Leerlingen

  Factuurgegevens

  Workshop


  Ja, stuur mij de Ontdekstation013 nieuwsbrief