Selecteer een pagina

Vanaf 1 juni zijn kinderfeestjes weer mogelijk

Kom je verjaardag bij ons vieren!

Goed nieuws, want wij mogen vanaf 1 juni a.s. weer kinderfeestjes vieren in onze prachtige, ruime locatie! De kinderfeestjes zijn wel iets aangepast, omdat we natuurlijk rekening houden met de richtlijnen van het RIVM. We zorgen voor een veilige omgeving en maken er hoe dan ook een heel gezellig feestje van!

Wat kun je doen?
Tijdens de feestjes werken we met vaste activiteiten in 3 verschillende zones. Zo zorgen we ervoor dat er voldoende afstand is tussen de feestjes onderling. De speeltijd in een zone is ongeveer 3 kwartier. Je kunt per feestje 2 tot 3 zones met activiteiten doen. Dat hangt af van de duur/tijd van jouw feestje (begin- en eindtijd). We willen van te voren horen welke activiteiten je wilt gaan doen, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

We beginnen ieder feestje met een hartelijke welkom, zingen voor de jarige, pakken eventueel nog cadeautjes uit, drinken iets (eventueel met zelfgebakken cake) en geven uitleg over het programma.

Je kunt kiezen uit de volgende activiteiten:

Zone 1: Green screen en scrap
Hier maken de kinderen robots en figuren van oude computers en apparaten en/of gaan ze zelf filmpjes maken met het Green screen.
Het is ook mogelijk om de workshop Green screen te reserveren met extra uitleg en begeleiding van een workshopbegeleider. Hierdoor krijg je een super leuk zelf gemaakt filmpje, waarbij verkleden ook mogelijk is. De jarige krijgt het filmpje na afloop naar huis gemaild. Kosten hiervoor zijn €15,-. Door de maatregelen omtrent corona is het alleen mogelijk om de verkleedkleren te gebruiken wanneer de workshop vooraf is gereserveerd. De kleding wordt na elke workshop gewassen.

Zone 2: Verrassingszone
In deze zone kiezen we voor een activiteit die het beste bij jouw groepje past. Dus wil je je laten verrassen? Kies dan voor deze zone!

Zone 3: Raket schieten
Hier maken de kinderen hun eigen raket en gaan deze vervolgens daadwerkelijk buiten lanceren. Voor deze workshop hebben we veel pet flessen nodig, dus als het mogelijk is vinden wij het fijn als jullie je eigen pet fles mee kunnen nemen. 1,5 liter of 1 liter pet flessen, vliegen het beste!

Extra’s

Om het feestje nog leuker te maken, is het ook mogelijk om van te voren wat lekkers voor de kinderen bij te bestellen. De mogelijkheden zijn:

 • Versgebakken cake + versieren: € 12,50
 • Zakje chips, paprika of naturel: €1,- per zakje
 • Snoepzak: €1,25 per stuk
 • IJsje, raket: €1,- per stuk
 • Feestje afsluiten voor de hele groep met poffertjes (€ 3,50 per portie) of met friet (€ 4,- per bakje). Dus niet ter keuze per kind, maar per groep.

Ouders kunnen tijdens het feestje extra koffie/thee en frisdrank bestellen. Maar alle andere zaken moeten dus van te voren besteld zijn. Dat kan niet meer ter plekke.

Uitnodigingskaarten

Ook kun je onze leuke uitnodigingskaarten bestellen om je vriendjes/vriendinnetjes uit te nodigen voor 75 cent per stuk.

Praktische informatie

Wanneer: iedere woensdag, zaterdag en zondag
Hoe laat: ontvangst tussen 13 en 14 uur, einde uiterlijk om 17 uur.
Kosten:  € 25,- per kinderfeestje (cadeautje voor de jarige, onbeperkt ranja, uitleg bij de activiteiten) + € 7,50 entree per kind. Twee begeleiders/ouders zijn gratis. Vanwege corona mogen maar maximaal twee volwassenen per feestje meekomen.

Pin Only: Betalen kan uitsluitend per pin op de dag zelf. Contant betalen is niet mogelijk.
We zijn aangesloten bij de meedoenregeling van de gemeente Tilburg, ook voor kinderfeestjes. Als je hiervan gebruik wilt maken, dan geef dat aan ons door. 

Voorbeelden tijdschema

Start om 13 uur:
13.00 uur: ontvangst, zingen, cadeautjes, drinken (cake), uitleg programma
13.30 uur: activiteiten zone 1
14.15 uur: wisselen naar andere zone, eventueel iets drinken/eten
14.30 uur: activiteiten zone 2
15.15 uur: wisselen naar andere zone, eventueel iets drinken/eten
15.30 uur: activiteiten zone 3
16.15 uur: naar huis of eten (friet of poffertjes met eindtijd 17 uur).

Start om 14 uur:
14.00 uur: ontvangst, zingen, cadeautjes, drinken (cake), uitleg programma
14.30 uur: activiteiten eerste zone
15.15 uur: wisselen naar andere zone, eventueel iets drinken/eten
15.30 uur: activiteiten tweede zone
16.15 uur: eten (friet of poffertjes) of naar huis.
Je kunt ook een derde activiteit kiezen met als eindtijd 17.00 uur.

Kinderfeestje aanvragen

Wil je jouw verjaardag bij ons komen vieren? Dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk! Geef je wensen door via het formulier onderaan deze pagina. Heb je nog vragen? Bel dan naar 06 493 220 50 of mail je vraag aan info@ontdekstation013.nl.

Na het ontvangen van de aanvraag gaan we bekijken welk programma we voor jou kunnen samenstellen. Soms zullen we samen overleggen over de beste opties, zodat de kinderfeestjes goed op elkaar afgestemd kunnen worden. We vragen hiervoor je begrip.
Alle feestjes worden altijd bevestigd via de mail met het afgesproken programma en de eventuele extra’s.

Veiligheid

Om de veiligheid te waarborgen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we extra maatregelen getroffen. We verzoeken u hieraan mee te werken en eventuele aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. De maatregelen zijn:

 • Heeft iemand klachten (koorts, hoesten, benauwdheid, etc.) of de afgelopen 24 uur klachten gehad, dan kan deze persoon niet meekomen! Jammer natuurlijk, maar het gaat om de veiligheid en gezondheid van iedereen. Laat ons even weten als je met minder personen gaat komen.
 • Volwassen houden 1,5 meter afstand van elkaar en de kinderen (behalve ouders van hun eigen kinderen). Maximaal twee volwassenen per feestje.
 • Elk feestje heeft zijn eigen kleur: de kinderen, ouders en workshops begeleiders krijgen een button met deze kleur. Tafels, wc’s, kapstokken etc. krijgen ook deze kleur om duidelijkheid te creëren wie bij welke feestje hoort.
 • Kinderen en volwassenen blijven in hun eigen zone, zolang als de activiteit duurt. Natuurlijk mag je wel naar het toilet.
 • Tussen de activiteiten door worden alle materialen schoongemaakt of vernieuwd.
 • Deurklinken, wc’s en andere materialen waar je veel mee in aanraking komt, worden extra schoongemaakt.
 • In elke zone is desinfecteerbare gel te vinden, om handen extra vaak schoon te maken.
 • We organiseren maximaal drie kinderfeestjes op een dag, zodat er voldoende afstand mogelijk blijft tussen de feestjes onderling.
 • De feestjes moeten verschillende begin- en eindtijden hebben.
 • Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen.

Aanvraagformulier Kinderfeestjes


  (Vakantiedag? Kijk eerst op welke vakantiedagen we open zijn)


  (Maximaal 2 volwassenen i.v.m. veiligheid.)

  EXTRA'S  Naar welk adres mogen we de kaarten versturen?

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  JaNee