Selecteer een pagina

Kom na de Carnaval naar Ontdekstation013!

Ga jij ook carnaval vieren, maar weet je niet zo goed wat je daarna in je vakantie kunt gaan doen? Ontdekstation013 is open en daar is van alles te doen en te beleven! Kom met je vader, moeder, opa, broer, zus, vriend, vriendin. Ontdekstation013 is uitermate geschikt als gezinsuitje.

Technisch Lego: Lego We Do
Vind jij het leuk om met Lego te bouwen? Met Lego We Do kun je een robot of bijzonder voertuig maken. Koppel jouw bouwwerk met sensoren aan een IPad en laat het bewegen, draaien en rijden! Met de handige software is het programmeren een eitje.

Maak je eigen drumbeat!
Houd je van muziek? Doe dan mee met de geluidsworkshop: je leert hoe geluid werkt, wat zijn geluidsgolven? En hoe maak je zelf muziek? Je kunt aan de slag met een programmeerbare synthesizer of drum.

Limonadefabriek
Maak je eigen limonade in onze Limonadefabriek! Speciaal ontwikkeld voor kinderen tot 8 jaar. Er is een hele stellage, waaruit je je eigen glaasje kunt tappen. En dan proeven maar! Is jouw eigen limonade de lekkerste limonade die je ooit geproefd hebt?

Vincents Tekenlokaal
Een paar keer per dag gaat Vincents Tekenlokaal open en kun je vrij tekenen op de digitale tekentablets. Ontdek de ontelbare mogelijkheden van digitaal tekenen!
Wil je weten hoe laat het tekenlokaal precies open is? Bel dan vanaf 11 uur naar Ontdekstation013 voor het actuele dagprogramma 06 493 220 50 of kijk op de stories op Instagram (@ODS013tilburg).

Horecahoek
We zijn vanaf 11 uur open. Kom gerust al zo vroeg, dan is het vaak nog lekker rustig en kun je overal goed terecht. In onze horecahoek kun je een heerlijk kopje koffie, tosti of poffertjes bestellen. En dan snel na de lunch verder op ontdekkingstocht!

Openingstijden
Wij zijn geopend van woensdag 26 februari t/m zondag 1 maart tussen 11 en 17 uur.
Tijdens de carnavalsdagen (21 t/m 25 februari) zijn we gesloten.
Entreeprijzen: € 7,50 voor kinderen (vanaf 4 jaar) en € 2,50 voor volwassenen.
Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contant geld betalen.