Selecteer een pagina

Gezocht: briljante ideeën

Ontdekstation013 en De NWE Vorst organiseren uitvinderswedstrijd

Op 10 maart speelt de kinderopera ‘Uitvinders’ in De NWE Vorst. In deze voorstelling zijn drie uitvinders op zoek naar de ultieme uitvinding: een motor die op water kan draaien. Rondom deze voorstelling organiseren De NWE Vorst en Ontdekstation 013 een uitvinderswedstrijd voor kinderen vanaf 7 jaar. Heb jij briljante ideeën die de wereld kunnen veranderen? Of die jouw leven nog leuker en makkelijker maken? Kom dan de komende weekenden (24/25 feb en 3/4 maart) tussen 11 en 17u binnenlopen bij Ontdekstation 013 in de Spoorzone om je eigen uitvinding te maken. Je hoeft van te voren niet te reserveren en je kunt bij binnenkomst een kaartje kopen bij de kassa (€5,- vanaf 4 jaar).

Prijswinnaars

Kunstenaar Tim Hobbelman kiest op 6 maart de winnende inzendingen. De 5 winnaars mogen gratis naar de voorstelling op 10 maart en worden daar extra in het zonnetje gezet.

Over de voorstelling ‘Uitvinders’

Holland Opera maakt opera voor kinderen. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het is drie uitvinders gelukt om een motor te ontwikkelen die op water kan draaien. Het leger wil de uitvinding kopen, want dan zijn ze onoverwinnelijk. De ene uitvinder is vereerd, maar de andere twee twijfelen. Rijk en beroemd zijn is leuk, maar zij hadden andere plannen met de uitvinding.
Zaterdag 10 maart 15.30 uur in De NWE Vorst

Klik hier voor tickets

Neem voor meer informatie over de uitvinderswedstrijd contact op met publiciteit@denwevorst.nl of charlotte@ontdekstation013.nl.