Selecteer een pagina

Gratis entree tijdens Weekend van de Wetenschap

Het Weekend van de Wetenschap vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Wetenschap betekent nieuwe dingen leren, te weten komen en nieuwe ontdekkingen doen. En waar kan dat nou beter dan bij Ontdekstation013?! Werp GRATIS een blik op de wereld van wetenschap en technologie met een aantal activiteiten die uitsluitend dat weekend te ontdekken zijn.

Alleen op zaterdag kun je een echte wetenschapper ontmoeten, Professor Charlotte Koster geeft namelijk een lezing over DNA speciaal voor kinderen! Verder komt een student van de Universiteit van Nijmegen wiskunde proefjes doen, waarbij je een klein prijsje kan winnen. Ook kun je met Fontys een kijkje nemen in een Virtual Reality-laboratorium, daarbij beland je met behulp van een VR-bril in een echt laboratorium!

Daarnaast kun je zoals gewoonlijk leren coderen en programmeren met Micro:Bits en B-bots. We schudden ongetwijfeld nog meer activiteiten uit onze mouw, maar die verklappen we natuurlijk nog niet want een avontuurlijke wetenschapper zoals jij kan die zelf wel komen opspeuren.

Tijdens dit weekend zijn onze deuren geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Check onze Instagram voor de laatste nieuwtjes rondom het Weekend van de Wetenschap en vergeet niet GRATIS te komen ontdekken op 5 en 6 oktober.

#WVDW19 #WeekendvandeWetenschap #wetenschap #technologie #ontdekstation013