Selecteer een pagina

Het is bijna herfstvakantie!

Kom in de herfstvakantie tot de ontdekking waar jou talenten liggen op het gebied van wetenschap, techniek en creativiteit. Maak samen een film bij ons Green Screen, leer vliegen met een drone of maak je eigen robot in onze Scraphoek. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kun je ook nog je eigen raket bouwen en die door de Spoorzone schieten!

Klinkt dat als muziek in je oren? Dat komt goed uit, we hebben namelijk ook een muziek workshop waarbij je je eigen beats leert maken. Sinds kort kun je ook te weten komen hoe waterleidingen in een huis lopen en wat je moet doen als er een leiding gaat lekken. Dit gaan we namelijk testen met behulp van het Waterhuisje.

Heb je altijd al je eigen handrobot willen maken? Gebruik je fantasie en verzin de leukste, tofste, gekste handpop die je op het einde van de dag mee naar huis mag nemen! Uitsluitend deze herfstvakantie bij Ontdekstation013.

In de herfstvakantie, zaterdag 12 oktober tot en met zondag 20 oktober, zijn we dagelijks geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor het actuele dagprogamma op onze Insta stories. Ook kun je natuurlijk even bellen naar 0649322050 (vanaf 11.00 uur bereikbaar in de herfstvakantie). Kom jij ook op ontdekkingstocht?