Selecteer een pagina

Het is vakantie!

Ook in de zomervakantie kun je samen met je familie en vriendjes van alles ontdekken in Ontdekstation013. We hanteren andere openingstijden dan normaal. Hou hiervoor de pagina openingstijden in de gaten.

Tijdens de kermis zijn we 28 en 29 juni open van 13.00 tot 20.00 uur.  Entree is tijdens de kermis gratis. Je kan een minikermis programmeren met microbits. Als dat te lastig is, hebben we B-Bots rondrijden die je zelf kan besturen. Om deze editie van de Tilburgse Kermis vast te leggen maak je samen met je familie en vrienden een foto voor ons greenscreen! Kies leuke attributen en een toffe achtergrond. De foto krijg je geprint op een polaroid mee naar huis. Ook de foto is gratis dankzij sponsoring van FujiFilm!

Maandag 30 juli en dinsdag 31 juli zijn we gesloten zodat we alle kermisspullen weer kunnen opbergen. Woensdag 1 augustus t/m zondag 5 augustus zijn we open van 11.00 tot 17.00 uur en draaien we weer ons regulieren programma.Je kan dan zelf limonade maken in onze limonadefabriek, raketten afvuren in de spoorzone tijdens de raketschietworkshop, je eigen film maken voor het greenscreen, tekenen in Vincents Tekenlokaal en nog veel meer!

Hou voor openingstijden tussen 6 augustus en 12 augustus onze website in de gaten.