Selecteer een pagina

Duik in de wereld van radio met Kermis FM

Maak je eigen radio reclame

Een kijkje achter de schermen…

Vanaf vrijdag 22 juli gaat de Tilburgse Kermis weer van start, dit gaat natuurlijk gepaard met de radiozender Kermis FM. Dit jaar krijg jij de kans om je eigen radiocommercial op te nemen! Dat niet alleen, ook krijg je de een rondleiding achter de schermen bij Kermis FM! Deze unieke ervaring tijdens de grootste Kermis van de Benelux kan je natuurlijk niet voorbij laten gaan. Zo komen o.a. Domien Verschuuren en Anton Griep (Qmusic), Jordy Graat (Omroep Brabant), Bas Meting en Mart Meijer (Radio 538), Herman Hofman (NPO 3FM) en Barry Paf (100%NL) een programma maken bij de kermiszender.

Speciaal kinderprogramma tijdens de kermis!

Hoe maak je radio? Wat doen al die technici op de redactie? Wat is een goede radioreclame? Je maakt het allemaal mee als je mee gaat doen met de workshops bij Ontdekstation013 tijdens de Tilburgse kermis op dinsdagochtend 26 juli van 10.00 tot 12.00 uur en woensdagochtend 27 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Je gaat zelf proeven hoe het is om door een radiomicrofoon te praten. Daarbij maak je reclame voor wat jij maar wil, iets wat later nog wordt uitgezonden door Kermis FM! Dus houdt hun radiozender goed in de gaten. Er zijn maar een aantal tickets beschikbaar dus zorg dat je er snel bij bent want, vol = vol!