Selecteer een pagina

Koop van tevoren je tickets

Kom ontdekken in de zomervakantie! 

We zijn superblij dat Ontdekstation013 weer open kan tijdens de zomervakantie. Het is wel nodig om van te voren je tickets te kopen, zodat we het aantal bezoekers kunnen beperken. Ouders/begeleiders mogen gratis mee, maar moeten wel een ticket reserveren. Een kinderkaartje kost €8 (vanaf 4 jaar). Je reserveert een inlooptijd maar mag vervolgens zo lang blijven als je wilt! 

Klik hier en koop je tickets

Nog enkele belangrijke zaken in verband met corona:

  • Volwassenen mogen niet mee in de speel- en ontdekruimtes. Daarom hebben we een ruim terras met horecavoorziening ingericht, zowel binnen als buiten. En een speelhoek voor de allerkleinsten (tot ca 3 jaar). Geniet van een lekker kopje koffie of thee, terwijl de kinderen lekker op ontdekking gaan onder begeleiding van onze workshopbegeleiders.
  • Bij mooi weer houden we onze programma’s buiten en is het binnen gesloten. Superleuk deze zomer is onze nieuwe waterspeeltuin! (open vanaf 15 juli). Gegarandeerde waterpret!
  • Is het koud of nat, dan sluiten we de buitentuin en gaan we naar binnen. Dus of het nu goed of slecht weer is, er is altijd van alles te beleven: veel vrij spel en ieder uur een andere workshop.
  • We hebben de hele zomer een uitdagend en gevarieerd workshopprogramma. Kijk op social media voor de sociale thema weken. We gaan deze weken aan de slag met zonne-energie, water en recyclen.  
  • We zijn open van woensdag t/m zondag tussen 11 en 17 uur. Op sommige woensdag- en vrijdagmiddagen is ook Vincents Tekenlokaal geopend (15 en 17 juli, 5, 7, 12, 14 en 19 augustus). 
  • Ook wij hebben te maken met extra veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan. Lees hier onze huisregels in verband met corona

Kom jij deze zomer bij ons op ontdekkingstocht? We zijn er helemaal klaar voor!