Selecteer een pagina

Leuke workshops bij Ontdekstation013!

Vanaf zaterdag 18 september zijn we weer ieder weekend en op woensdagmiddag geopend! Kom jij bij ons op ontdekkingstocht? Of je kinderfeestje vieren? We zien je vol enthousiasme tegemoet!

Tegelwippen
We hebben weer een gloednieuwe workshop ontwikkeld, die prachtig aansluit bij het NK Tegelwippen. Waarom is het belangrijk om de stad steeds groener te maken? Dat leggen we je uit en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag, want wat kun je met die oude tegels doen? Jij gaat ze een 2e leven geven en dat werkstuk mag je natuurlijk mee naar huis nemen!

http://

Moestuin maken
En omdat we niet genoeg kunnen krijgen van meer groen, ga je ook nog een eigen moestuintje maken. Wat komt er in jouw tuintje? Zorg ervoor dat je de tuin voldoende water en licht geeft, zodat de zaadjes ook echt uit kunnen komen. We weten zeker dat je blij wordt bij het eerste groene sprietje dat je boven de aarde uit ziet komen.

Tussendoor gaan we nog een super interessant spel doen over circulaire economie. Dat betekent dat je zo min mogelijk weggooit en materialen opnieuw gebruikt. Maar hoe doe je dat dan? Daar kom je bij ons meer over te weten! Zo werken we samen met jou aan een betere en gezondere toekomst.

Plan je bezoek
Ontdekstation013 is iedere woensdagmiddag en in de weekenden open van 13.30 tot 16.00 uur. Je reserveert voor het hele middagprogramma van 2,5 uur. Zorg dat je op tijd bent, want je kunt niet later nog aansluiten.

Kom je met de auto?
Je kunt parkeren in de Spoorzone of gebruik maken van parkeergarages Tivoli, Pieter Vreedeplein of Knegtel.
We zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets.
Meer informatie en een routebeschrijving vind je bij de pagina ‘contact‘.

Bestel hier je tickets >

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie hierover.

Informatie voor de ouder/begeleider
Kinderen kunnen niet op eigen gelegenheid komen, zij hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Je kunt de kinderen vervolgens overdragen aan onze workshopbegeleiders en ze na 2,5 uur weer komen ophalen. We vragen je hiervoor een formulier te ondertekenen.
Je kunt ook zelf meedoen met de workshops en de kinderen helpen bij de maakactiviteiten.
Of je neemt plaats in de horecahoek met gratis wifi. Er is ook een speelhoekje voor peuters (<4jr). Hiervoor heb je geen ticket nodig. Wel moeten we voldoen aan de coronacheck. Vergeet niet dat u ook een ID moet kunnen tonen. Neem een lekker kopje koffie of thee of een koud drankje. En we hebben koekjes, chips en ijsjes. Let op: Pin Only!

Kom jij bij ons op ontdekkingstocht?
Bestel hier je tickets >

Wij zijn aangesloten bij de Meedoen Regeling van Gemeente Tilburg.
Je kunt ook vaak op de dag zelf nog kaartjes kopen!

Heb je vragen? Bel ons op: 06 493 220 50.

Ook wij volgen de geldende veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan.