Selecteer een pagina

Maak deze zomer je eigen boot of vlieger in onze Maakhoek

Zomervakantie brengt nieuwe activiteit binnen vrije programma van Ontdekstation013

De zomervakantie staat inmiddels al bijna voor de deur en bij ons is er tijdens de vakantie genoeg om te doen. Naast ons reguliere vrije programma, hebben we dit jaar 2 leuke toevoegingen. Je kan namelijk je eigen boot of vlieger in de maakhoek knutselen en deze daarna ook bij ons uittesten!

Eigen boot of vlieger
Heb je altijd al je eigen werkende boot willen maken? Of een vlieger die ook echt de lucht in gaat? Dan zit je in onze maakhoek helemaal op je plek. Hier hebben we namelijk verschillende materialen die je kan gebruiken om je eigen boot of vlieger te knutselen. Wil je hierna je prototype ook even uittesten? Dit kan! Test je boot in onze watertuin en je vlieger in onze binnentuin.

Bouwen, programmeren en presenteren
Ben jij een echte klusjesman of klusjesvrouw? Dan is bouwen in de scraphoek waarschijnlijk echt iets voor jou! Hier kan je met oude elektronische apparaten aan de slag om je fantasieën tot leven te laten komen. Ben je beter in bouwen met LEGO? Dan zou jij je zeker vermaken in onze machinekamer, hier kan je met LEGO gave dingen bouwen én ze programmeren. Zo maak je bijvoorbeeld een snelle raceauto of mooie maanrover. Natuurlijk is het heel gaaf om ook zelf te vertellen en te presenteren wat je hebt gemaakt. Dit kan in de filmstudio met een greenscreen- óf stopmotionvideo. Natuurlijk kan je ook kiezen om aan het woord te zijn in de podcaststudio.

Buiten ontdekken
Als je op een warme zomerdag zin hebt om met water aan de slag te gaan, kan dat in onze watertuin! Hier kan je bijvoorbeeld een lange waterbaan maken of kan je aan de slag met de verplaatsing van water. Ook hebben we een blotevoeten pad. Benieuwd wat dat inhoud, kom dan zeker ook een kijkje nemen en ervaar het voor jezelf.

Bijkomen in de horeca hoek of in de zon
Van al dat bouwen krijg je natuurlijk dorst, gelukkig hebben we heerlijke koude drankjes voor je klaar staan in onze horecahoek. Ook hebben we wat lekkere snacks voor bij je drankje. Bij mooir weer kan je natuurlijk buiten aan onze picknicktafels plaats nemen. Als je dan weer helemaal bent opgeladen gaat het ontdek-avontuur verder!

Openingstijden in de zomervakantie
Vrijdag 6 en zaterdag 7 juli
Woensdag 10 t/m zaterdag 13 juli
Woensdag 17 t/m vrijdag 19 juli
Woensdag 24 t/m zaterdag 27 juli
Woensdag 31 juli t/m zaterdag 3 augustus
Woensdag 7 t/m zaterdag 10 augustus
Woensdag 14 t/m zaterdag 17 augustus

We zijn in de vakanties elke dag geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Bestel op tijd je tickets!
Het zou wel eens heel druk kunnen worden in de zomervakantie, dus bestel op tijd je tickets! Je betaalt €9,00 per kind, €2,50 voor volwassenen.
Het middagprogramma begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Kaartjes kunnen ook op de dag zelf worden gekocht bij binnenkomst. LET OP! Pin only!

Vragen?
Heb je vragen? Bel of mail ons op: 06 493 220 50 of info@ontdekstation013.nl 

Kom jij bij ons op ontdekkingstocht?

 

 

 

 

 

 

 

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen.