Selecteer een pagina

Masterclass Maakonderwijs door Cubiss

Na twee succesvolle edities organiseert Cubiss op 29 januari opnieuw een masterclass Maakonderwijs in Ontdekstation013. Ze delen verschillende succesverhalen rond het integreren van ‘maken’ op school.

Programma
Het programma bestaat uit enkele sprekers. Margot Appelman (CODA Apeldoorn) trapt af met haar verhaal over duurzaamheid: hoe kun je als school, bibliotheek of maakplaats hiermee aan de slag.
Martin Bokx (Directeur Pieter Brueghelschool uit Arnhem) vertelt hoe zijn school maakonderwijs aanpakt en licht toe waar de successen en de risico’s liggen.
Tenslotte legt Maartje Mutsaers (Ontdekstation013) wat het Ontdekstation013 is.
De masterclass eindigt uiteraard met een netwerkmoment en een drankje.

Voor wie
Deze masterclass is geschikt voor mensen die werken in het (primair) onderwijs, in de bibliotheek of op een maakplaats. Voorkennis over maakonderwijs is niet noodzakelijk, wel handig.

Aanmelden
Een dag om niet te missen! Aanmelden kan via deze link. Deelname aan de masterclass kost €49,50*. Stuur deze uitnodiging vooral door naar geïnteresseerde collega’s.

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze uitnodiging? Neem contact op met Inga Spinhoven via i.spinhoven@cubiss.nl.