Selecteer een pagina

Nieuw in Ontdekstation013: Vincents tekenlokaal en Perron T

Ontdekstation013 verwacht deze maand van de gemeente het ‘ja-woord’ te krijgen voor de verhuizing van Vincents Tekenlokaal van het oude Paleis-Raadhuis naar Ontdekstation013. Het nieuwe lokaal voor Perron Vincent is klaar en wacht op de inrichting. Binnenkort kun je dus in OS013 ook je talenten ontdekken op het gebied van tekenen en digitaal ontwerpen en schilderen.

Perron T

Nieuw in Ontdekstation013 is ook Perron T met de T van Techniek. Kom zelf ervaren dat je niet snel iets weg moet gooien, want uit oude materialen leer je nog leuke nieuwe dingen te maken.  In onze scrapkast vind je daarvoor alle benodigde gereedschap. En wil je iets nieuws creëren dan kun je aan de slag met onze piepschuimsnijders en je zelf gemaakte creaties in beeld brengen bij het maken van een eigen filmpje met het greenscreen.

Perron OntdekRijk

OntdekRijk blijft een grote trekker voor Ontdekstation013 met bezoek van wekelijks tien schoolklassen. In OntdekRijk ontdekken leerkrachten zelf hoe ze op school wetenschap en techniek op een speelse manier kunnen inpassen in hun reken- en taallessen.