Selecteer een pagina

Ontdek onze nieuwe Maakhoek!

Kies zelf wat je gaat doen in de Maakhoek.

Geïnspireerd door het thema Beroepen van de Kinderboekenweek heeft Ontdekstation013 een gloednieuw programma ontwikkeld. Naast een workshop kunnen kinderen vrij op ontdekking gaan in de Maakhoek. En ook volwassenen zijn weer welkom in de ontdekruimtes, dus kom gezellig met je kind(eren) een ochtend of middag meedoen met ons actieve programma.


Workshop Film maken

Acteur, filmmaker, scenarioschrijver, cameraman: er zijn heel veel mensen nodig om een film te maken. In deze workshop ga je een filmpje maken: wat is het onderwerp, wie zijn de acteurs, wie regelt de techniek? Je verdeelt de taken met andere kinderen. En je ontdekt de verrassende werking van het Green screen.


De Maakhoek

In de nieuwe Maakhoek kun je zelf kiezen wat je gaat doen: leer metselen met miniatuurstenen, ga constructies bouwen met Link of ga aan de slag met gereedschappen om hout te bewerken. Zagen, timmeren, lijmen. Of is werken met elektriciteit meer iets voor jou? Ook kun je je eigen knikkerparcours maken met de knikkerbaan. Zeker weten dat de tijd voorbij vliegt!

Openingstijden
We zijn open op woensdagmiddag en in de weekenden. Je komt een hele ochtend of middag op ontdekking: ’s ochtends van 10.00 – 12.30 uur en ’s middags van 13.30 – 16.00 uur.
Ouders kunnen kiezen: meedoen met de kinderen, relaxen in de horecahoek of de kinderen overdragen aan de workshopbegeleiders en na 2,5 uur weer komen ophalen. Bestel snel je tickets, want vol = vol!

Bestel hier je tickets >

Plan je bezoek
Wil je meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen, klik dan hier >>

Let op: als volwassenen de ruimtes betreden is de coronacheck verplicht.
Let op: contant betalen is niet mogelijk, pin only.

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk.
Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie hierover.