Selecteer een pagina

Ontdekclub gaat in september van start

Wegens groot succes gaat de Ontdekclub weer van start! Kom jij ‘op’ Techniek?

Iedere donderdagmiddag stormt er om half 4 een clubje kinderen Ontdekstation013 binnen. Met veel plezier werken ze aan allerlei opdrachtjes, waarbij ze hun handen laat wapperen. Maar vergeet niet, daar gaat wel denkwerk aan vooraf. De Ontdekclub is daarmee een denk- en doe-club waarin kinderen iets maken met hun eigen handen. 

Thomas, de begeleider van de Ontdekclub: “Het is superleuk om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn. Daarom gaan we door met de Ontdekclub en komen er meer mogelijkheden. We starten in september met nieuwe groepen, waarin we de kinderen indelen naar leeftijd: van 6 t/m 8 jaar en van 9 t/m 12 jaar.
Er zijn eigenlijk weinig mogelijkheden in Tilburg voor kinderen om op deze manier te ontdekken wat ze leuk vinden om te doen en dat is jammer, want zelf iets bedenken en maken, daar groei je van. We zien dat er behoefte aan is en dat kinderen het heerlijk vinden om na een schooldag op deze manier bezig te zijn.”

Wat is de Ontdekclub?
De Ontdekclub is voor meisjes en jongens vanaf 6 jaar die het leuk vinden om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. Je bent lekker met je handen bezig en ontdekt wat jij allemaal zelf kunt maken. We maken bijvoorbeeld een Podcast met professionele apparatuur. Of we gaan timmeren en zagen en leren intussen meer over verschillende houtsoorten. Of wat dacht je van de vraag of je zelf elektriciteit kunt opwekken? Elke week weer een leuke middag rondom het thema ‘wetenschap & techniek’ en dat 8 weken lang.

Wanneer is het?
Donderdagmiddag vanaf 23 september 2021 en dan acht middagen lang:
23/9  30/9  7/10  14/10  21/10  4/11  11/11  en  18/11.
Van 15.30 tot 17.00 uur.

Kosten
€80,00 per kind voor 8 middagen.

Aanmelden
Aanmelden kan door het invullen van het inschrijfformulier Ontdekclub.
Mail het ingevulde formulier aan info@ontdekstation013.nl
Vragen? Bel of mail ons gerust! 06 493 220 50.
Download hier de flyer over de Ontdekclub.

Word jij lid van dé Ontdekclub van Tilburg?