Selecteer een pagina

Opdracht Freelance Eventmanager

Laat hersens kraken en ogen glimmen

Ontdekstation is op zoek naar een Freelance Eventmanager voor het evenement Toekomstig Techniek Talent.

Wij zijn voor de periode van juni t/m oktober 2024 op zoek naar een freelance Eventmanager voor gemiddeld 4 uur per week. Je gaat aan de slag met het organiseren van ons evenement Toekomstig Techniek Talent dat plaats vindt op woensdag 16 oktober 2024. Met meer dan 50 technische bedrijven inspireren en prikkelen we 3000+ VO-leerlingen. Dit allemaal in de Tilburgse Koepelhal en Wagenmakerij.

Wat je gaat doen:

Ontdekstation organiseert samen met haar partners al 7 jaar het evenement Toekomstig Techniek Talent (TTT). Door de groeiende verbinding tussen het bedrijfsleven en onderwijs in Tilburg groeit ook dit evenement. Door de groei van het evenement en Ontdekstation zelf willen wij als team de focus leggen op de ontwikkeling van ontdekstation en de dagelijkse activiteiten. Daarom zijn we op zoek zijn naar een eventmanager om ons te ondersteunen met de organisatie van Toekomstig Techniek Talent.

Het is jouw opdracht om dit evenement tot een succes te maken! Met het draaiboek van afgelopen jaar dat voor je klaarligt en wat evaluatiepunten ga jij aan de slag met de organisatie van TTT op woensdag 16 oktober 2024. De verbinding met en werving van het onderwijs en bedrijfsleven is er al, en doen wij.

Het evenement is geslaagd als we leerlingen prikkelen en enthousiasmeren voor de technische sector. Daarnaast als de bedrijven tevreden zijn en het idee hebben een bijdrage te hebben geleverd aan het enthousiasmeren van het talent van de toekomst. Het is aan jou om de organisatie in eigen hand te nemen en er een geslaagde dag van te maken!

Omdat wij de organisatie uit handen willen geven vinden wij het belangrijk dat:

  • Je zelfstandig aan de slag gaat met de opdracht
  • De verantwoordelijkheid neemt over de organisatie/praktische evenement inclusief budgetbewaking
  • Je affiniteit hebt met het onderwijs en de doelgroep
  • Maandelijks (of vaker) langskomt in de Spoorzone
  • De stad Tilburg kent
  • Een pre wanneer je ervaring hebt met het zelfstandig organiseren van een evenement voor 1500+ bezoekers op 1 dag.
  • Een pre wanneer je ervaring hebt met het aanvragen van een vergunning bij gemeente Tilburg.

Anouk Kooter, de huidige locatiemanager van Ontdekstation en al een aantal jaar organisator van Toekomstig Techniek Talent ondersteunt en begeleid jou tijdens deze opdracht.

Kom erbij!

Ben jij die georganiseerde eventmanager die leerlingen laat bloeien tijdens Toekomstig Techniek Talent? Wij zijn benieuwd hoe jij te werk gaat en nemen graag een kijkje in je portfolio.

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht of wil je iemand uit jouw netwerk aanbevelen? Stuur dan motivatie en contactgegevens door naar locatiemanager Anouk Kooter via info@ontdekstation013.nl. Wil je meer weten over deze opdracht? Bel haar dan even via 06-49322050.