Selecteer een pagina

Meivakantieprogramma: ontdek met water!

Ontdekken met water tijdens de meivakantie! 

Ga samen met ons de strijd aan tegen het water! Kom het ontdekken tijdens twee workshops bij Ontdekstation013 in de meivakantie. Doormiddel van verschillende proefjes doe je (materiaal)onderzoek naar zinken en drijven en leer je hoe je een stevige constructie kunt bouwen. Daarna bouwen we ons eigen huis en gaan we testen of dit bestand is tegen overstromingen!

Ook in de pauze creatief aan de slag
In de pauze kan je vrij op ontdekking gaan! Metsel een stevig huis of timmer een meubel in elkaar. Ga aan de slag met het maken van een stopmotion filmpje of maak jouw eigen greenscreenvideo. Of ontdek hoe je een lampje kunt laten branden of bouw en programmeer jouw eigen raceauto.

Overstromingen
Ga jij met ons de uitdaging aan en strijden we samen tegen het water? Lukt het jou een huis te ontwerpen dat tegen overstromingen kan? Aan het einde van de workshop gaan we testen of jouw huis inderdaad bestand is tegen deze overstromingen. Bij lekker weer doen we dat in de Watertuin en bij slecht weer binnen. Jouw geweldige huis mag je uiteraard mee naar huis nemen.

Meivakantie
In de meivakantie zijn wij geopend van 23 april t/m 8 mei. Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend met een ochtendprogramma van 10.00 tot 12.30 uur en een middagprogramma van 13.30 tot 16.00 uur. In het weekend hebben we alleen een middagprogramma van 13.30 tot 16.00 uur. Op woensdag 27 april zijn wij gesloten ivm koningsdag.
Ouders kunnen kiezen: meedoen met de kinderen, relaxen in de horecahoek of de kinderen overdragen aan de workshopbegeleiders en na 2,5 uur weer komen ophalen.

Bestel hier je tickets

Plan je bezoek
Wil je meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen, klik dan hier
Contant betalen is niet mogelijk, pin only.

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk.
Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie hierover.