Selecteer een pagina

Kom ontdekken tijdens het Paasweekend!

Speciaal Paasprogramma!

Wat doe jij het liefst? Ontdek jij hoe je een lamp maakt, metsel je liever een huis of ga jij aan de slag met het maken van de hoogste blokkentoren? Je kunt van alles zelf ontdekken tijdens ons paasweekend! En vind jij onder het ontdekken door alle verstopte eieren in onze binnen- en buitenruimte? Kom het ontdekken tijdens het Paasweekend bij Ontdekstation013!

Ontdek wat jij wil!
Tijdens het Paasweekend kunnen de kinderen vrij op ontdekking gaan bij Ontdekstation013. Binnen in de grote hal, maar ook buiten in de (water)tuin is van alles te ontdekken! Kinderen gaan zelf aan de slag met verschillende activiteiten. Zo kunnen de kinderen ontdekken met greenscreenboxen, Lego WeDo, Stopmotion filmpjes maken, timmeren, metselen, spelen met de watertuin en nog veel meer! En ondertussen kunnen ze op zoek naar de verstopte eieren! Kan jij ze allemaal vinden en het woord raden?

Kom jij langs om vrij te ontdekken tijdens het Paasweekend?

 

Openingstijden
We zijn op zaterdag 16 april, zondag 17 april en maandag 18 april geopend. Je kan de hele dag komen ontdekken tussen 12:30 en 16:30 uur. Bestel je tickets nu via onderstaande link!
Ouders kunnen kiezen: meedoen met de kinderen, relaxen in de horecahoek of de kinderen overdragen aan de workshopbegeleiders en achteraf weer komen ophalen.

 

Bestel hier je tickets

Plan je bezoek
Wil je meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen, klik dan hier
Contant betalen is niet mogelijk, pin only.