Selecteer een pagina

Stem op ons bij de Rabo ClubSupport

Wij doen mee met de Rabo ClubSupport en kunnen jouw stem goed gebruiken!

Ben jij lid van de Rabobank? Dan mag je op 3 deelnemers je stem uitbrengen. We zouden hartstikke blij zijn als je ons steunt! Je kunt ons vinden onder de naam Ontdekstation013. 

Ons doel

In de Spoorzone willen we een Makersspace werkplaats maken voor iedereen. In samenwerking met het onderwijs van PO tot universiteit maar ook voor jong en oud in de vrije tijd. Een plek waar je kunt werken met handgereedschappen maar ook machines voor metaal en natuurlijk 3D printers en een lasersnijder. En vooral nog meer waarmee we onze bezoekers kunnen helpen en leren over en met techniek! Samen met het onderwijs en geïnteresseerden gaan we deze Makersspace uitwerken en inrichten.

Vorig jaar

We willen een Makerswand ontwikkelen en maken op onze locatie in de Spoorzone waar onze bezoekers laagdrempelig zelf aan de slag kunnen met maakberoepen zoals onder andere hout bewerken, metselen en elektra. Deze wand willen we aansprekend maken met veel gereedschap, toffe eigentijdse opdrachten en ook op maat gemaakte informatie over de vakgebieden en beroepen. De wand wordt ontwikkeld samen met partners uit het bedrijfsleven en onderwijs.

Hoe kun je stemmen?

Ga naar rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank. Je kunt ons vinden onder de naam Ontdekstation013. Stemmen kan via de Rabo App of op de site:

  1. Log in en ga via ‘service’ naar ‘mijn lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. Verdeel stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. breng je stem uit.

Je kunt je stem uitbrengen t/m 27 september, dus doe het nu!

Op 3 november maakt de Rabobank de uitslag bekend. Hoe meer stemmen er op ons zijn uitgebracht, hoe hoger de bijdrage die we kunnen ontvangen. We hopen dat je ons steunt!