Selecteer een pagina

Kom ontdekken in de Herfstvakantie

Herfststorm of niet, bij Ontdekstation013 zit je altijd lekker warm en droog. Je kunt in de herfstvakantie iedere dag op ontdekkingstocht. Maak je eigen scrapmonster. Of kom ontdekken hoe ver je je zelfgemaakte raket de Spoorzone in kunt schieten!

Scrapmonster
Speciaal in de herfstvakantie hebben we de workshop scrapmonster maken. Van een melkpak en oude apparaten maak je een soort robot, monster of ruimtewezen. Is je scrapmonster klaar, maak dan je eigen sciencefictionfilmpje met het Green screen. 

Waterhuis
Weet jij hoe het water uit de kraan komt? En waar de hoofdkraan zit? Je gaat zelf de waterleiding repareren in ons Waterhuis: welke tangen heb je hiervoor nodig? Lukt het jou om de leiding zo te repareren dat er geen water gaat lekken?

Raket schieten
Wil jij een raket maken en met hoge druk de Spoorzone in schieten? Neem dan zelf een grote Pet-fles mee! Als je raket klaar is, helpen de begeleiders van het Ontdekstation met de lancering. Hoe ver gaat jouw raket komen???

Digitaal tekenen
Ontdek de duizenden kleuren en vormen op de speciale tekentablets van Vincents Tekenlokaal. Het tekenlokaal is twee keer per dag open, zodat je na een korte instructie zelf aan de slag kunt met de digitale tekenpen. Superleuk voor jong en oud!

Gezinsuitje
Ontdekstation013 is een leuk dagje uit voor het hele gezin. Veel papa’s, mama’s, opa’s en oma’s gaan zelf ook mee op ontdekkingstocht. En tussendoor kun je terecht in de horecahoek voor een lekker kopje cappuccino, smoothies, tosti’s of poffertjes.  

Openingstijden
Iedere dag in de herfstvakantie (12 t/m 20 oktober) van 11 – 17 uur. Kijk voor het actuele dagprogramma op Instagram Stories (ODS013Tilburg) of bel vanaf 11 uur naar 06 493 220 50.