Selecteer een pagina

Vanaf 1 juni zijn kinderfeestjes weer mogelijk

Kom je verjaardag vieren bij Ontdekstation013!

Goed nieuws, want wij mogen vanaf 1 juni a.s. weer kinderfeestjes vieren in onze prachtige, ruime locatie! De kinderfeestjes zijn wel iets aangepast, omdat we natuurlijk rekening houden met de richtlijnen van het RIVM. We zorgen voor een veilige omgeving en maken er hoe dan ook een heel gezellig feestje van!

Wat kun je doen?
Tijdens de feestjes werken we met vaste activiteiten in 3 verschillende zones. Zo zorgen we ervoor dat er voldoende afstand is tussen de feestjes onderling. De speeltijd in een zone is ongeveer 3 kwartier. Je kunt per feestje 2 tot 3 zones met activiteiten doen. Dat hangt af van de duur/tijd van jouw feestje (begin- en eindtijd). We willen van te voren horen welke activiteiten je wilt gaan doen, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

Je kunt kiezen uit de volgende activiteiten:
Zone 1: Green screen en scrap
Zone 2: Verrassingszone: we kiezen een activiteit die past bij jouw groep
Zone 3: Raket schieten

Om het feestje nog leuker te maken, is het ook mogelijk om van te voren wat lekkers voor de kinderen bij te bestellen. Ook kun je onze leuke uitnodigingskaarten bestellen om je vriendjes/vriendinnetjes uit te nodigen.

Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 1 juni op iedere woensdag, zaterdag en zondag tussen 13 en 17 uur.
Voor meer informatie en aanmelden, kijk op: Kinderfeestjes

Veiligheid
Om de veiligheid te waarborgen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we extra maatregelen getroffen. We verzoeken u hieraan mee te werken en eventuele aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. De maatregelen zijn:

  • Heeft iemand klachten (koorts, hoesten, benauwdheid, etc.) of de afgelopen 24 uur klachten gehad, dan kan deze persoon niet meekomen! Jammer natuurlijk, maar het gaat om de veiligheid en gezondheid van iedereen. Laat ons even weten als je met minder personen gaat komen.
  • Volwassen houden 1,5 meter afstand van elkaar en de kinderen (behalve ouders van hun eigen kinderen). Maximaal twee volwassenen per feestje.
  • Elk feestje heeft zijn eigen kleur: de kinderen, ouders en workshops begeleiders krijgen een button met deze kleur. Tafels, wc’s, kapstokken etc. krijgen ook deze kleur om duidelijkheid te creëren wie bij welke feestje hoort.
  • Kinderen en volwassenen blijven in hun eigen zone, zolang als de activiteit duurt. Natuurlijk mag je wel naar het toilet.
  • Tussen de activiteiten door worden alle materialen schoongemaakt of vernieuwd.
  • Deurklinken, wc’s en andere materialen waar je veel mee in aanraking komt, worden extra schoongemaakt.