Selecteer een pagina

Vincents Tekenlokaal komt met tekenlessen voor kinderen

Ben jij tussen de 8 en 13 jaar en gek op tekenen? Op 14 mei start Vincents Tekenlokaal met een nieuwe serie tekenlessen speciaal voor kinderen. Het gaat om zes tekenlessen van 1½ uur op dinsdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur. De lessen zijn op: 14 mei, 21 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni en 18 juni.

Tekenen op papier én digitaal tekenen. Wat ga je leren?
Je gaat modellen tekenen, bijvoorbeeld een hoofd, een skelet of een vos. Je leert ook portrettekenen en tekenen met perspectief. Als het lekker weer is, gaan we naar buiten. Wat zie je en hoe kun je dat tekenen? Je tekent zowel op papier met potlood en houtskool als met een digitale pen op een tekentablet. Je ontdekt hoe je diepte kunt tekenen, hoe je ervoor zorgt dat de verhoudingen kloppen, wat het effect is van harde en zachte potloden en van klein en groot formaat.

Jouw tekeningen ga je daarna digitaal bewerken op de tekentablet. Speel met vormen en composities. En zie wat er gebeurt als je kiest uit de miljoenen kleuren die je kunt vinden in het tekentablet. Digitaal tekenen geeft weer hele andere mogelijkheden.

Geef je op!

De kosten voor de tekenlessen zijn € 10 per les, dus in totaal € 60,– voor 6 lessen, inclusief alle materialen. Wil je meedoen, stuur dan snel een mailbericht aan boekingen@vincentstekenlokaal.nl met: je voor- en achternaam, leeftijd, adres en telefoonnummer

We gebruiken deze gegevens uitsluitend voor deze tekenles.
Aanmelden kan tot en met 6 mei 2019.

Vragen? Mail naar boekingen@vincentstekenlokaal.nl of bel 06 53 53 36 79

Leuk als je mee gaat doen!

 Je vindt Vincents Tekenlokaal in de Spoorzone in het Ontdekstation013, gebouw 79.

Burgemeester Brokxlaan 20 – 5041 SB Tilburg