Selecteer een pagina

Weekblog: Trots op onze relaties

Nieuwsbrief VO-MBO-HBO-WO
We zijn deze week gestart met het versturen van een nieuwsbrief naar onze relaties in het VO, MBO, HBO en WO. Op dit moment ontvangen 73 contacten deze nieuwsbrief, die we een paar keer per jaar samenstellen. Ook nieuwsgierig? Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan info@ontdekstation013.nl.

€ 3000, hoe fijn is dat!
Op woensdag kwam Daniel Mutsaers van PT Finance een cheque met een sponsorbijdrage van €3000,- aan ons overhandigen. Wat zijn we daar blij mee! Dankzij sponsoring hebben we de nieuwe educatieve Waterspeeltuin kunnen realiseren. Onlangs hebben we deze verrassende tuin geopend, maar helaas wegens corona zonder onze relaties. We hebben Daniel graag apart ontvangen.

Daniel: ”Wij werken als PT veel voor grote gebiedsontwikkelingsprojecten. Eigenlijk is de nieuwe Blauwe Spoortuin daar in het klein een mooi voorbeeld van. De metamorfose van een braakliggend stuk grond tot bloeiende interactieve water-educatie tuin, waar kinderen kunnen ontdekken en leren wat hun affiniteit is met onder andere techniek en duurzaamheid, is heel passend bij PT. Ter ere van ons 20-jarig bestaan hebben we samen met onze relaties een donatie kunnen doen aan dit mooie project”

Teamcoaches First Lego League
Deze week kwamen ook de teamcoaches van de First Lego League 2021 voor het eerst bij elkaar. Onze locatiemanager Anouk is een drijvende kracht van de regiofinale in Tilburg en zij had alle teamcoaches uit de regio uitgenodigd om kennis te maken.
Tijn van Bommel was te gast om uitleg te geven over alle challenges. Als specialist van deze robotwedstrijd wist hij alle vragen goed te beantwoorden en zo was het een hele geslaagde meeting. Een volgende keer gaan we meer in op de projectaanpak.

Benieuwd hoe de challenges voor de robot-voertuigen eruit zien? Bekijk dit filmpje:

 

Weinig bezoekjes, wat nu?
Wegens de sluiting is het rustig op locatie. Veel collega’s werken thuis. Veel activiteiten die op de planning stonden zijn geannuleerd. Maar wij hoeven niet stil te zitten! Achter de schermen werken we aan nieuwe thema’s en workshops.
En nu hebben we bijvoorbeeld ook even tijd om onze cadeaupakketjes weer eens onder de aandacht te brengen. Zoek je een leuk cadeautje? Kijk op: Cadeaupakketjes voor de feestdagen!

Hoe doen onze plantjes het?
Op de foto zie je al een groot verschil met vorige week. De tomaat is echt aan het groeien!

Weekblog 9 november – 15 november 2020