Selecteer een pagina

Wereld van de toekomst

Wereld van de toekomst 

Kom naar Ontdekstation013 en ga met ons op onderzoek naar de wereld van de toekomst. In de toekomst is er een grote uitdaging; namelijk opwarming van de aarde. Kom jij mee onderzoeken hoe wij dit tegen kunnen gaan. Tijdens dit onderzoek gaan we kijken naar duurzame energiebronnen en hoe iets hierdoor in beweging komt. Daarna gaan we een voertuig van de toekomst ontwerpen en bouwen die niet vervuilend voor de aarde is.

Duurzame energiebronnen
Hoe werkt een waterrad en een windmolen? En kom jij kijken naar onze eigen waterstof auto? Ga daarna met ons de uitdaging aan om een duurzaam voertuig van de toekomst te maken die niet vervuilend is voor de aarde! Lukt het jou een voertuig te ontwerpen die in de toekomst echt gebouwd kan worden?

Aan het einde van de workshop mag jij je ontwerp presenteren. Jouw geweldige voertuig mag je natuurlijk mee naar huis meenemen! Met lekker weer gaan we onderzoek doen in de tuin!

Ook in de pauze creatief aan de slag
In de pauze kan je vrij op ontdekking gaan! Metsel een stevig huis of timmer een meubel in elkaar. Ga aan de slag met het maken van een stopmotion filmpje of maak jouw eigen greenscreenvideo. Of ontdek hoe je een lampje kunt laten branden of bouw en programmeer jouw eigen raceauto.

Het programma: Wereld van de toekomst loopt van 6 juni t/m 20 juli.

Contant betalen is niet mogelijk, pin only.

 

 

 

 

 

 

 

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen.