Vincents Tekenlokaal

In Vincents Tekenlokaal staan twintig digitale tekenschermen. Je mag aan de slag met digitale pen, krijt of potlood. Met olieverf, kwast, spatel of grafitti-spuitbus. Het tekenlokaal dankt zijn naam aan Vincent van Gogh, die als jongen van dertien in 1866 in Tilburg kwam wonen. Zijn school zat in het huidige Paleis-Raadhuis. Daar kreeg hij tekenlessen van Constant Huijsmans, een vernieuwer, die het talent van Vincent aanwakkerde. Dat was 150 jaar geleden.
Het tekenlokaal van nu zit in Ontdekstation013, waar tekenen en techniek samen komen.

‘Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal’, een beroemd citaat van de nog beroemder natuurkundige Albert Einstein (1879-1955). Vincents Tekenlokaal in Ontdekstation013 is dé creatieve plek in Tilburg waar de verbeeldingskracht wordt geprikkeld. Vincents Tekenlokaal en Ontdekstation013 staan voor talentontwikkeling. Vernieuwing ontstaat op plekken waar mensen uit verschillende disciplines samenwerken en waar disciplines gelijkwaardig en vanzelfsprekend worden ingezet. Door de inbreng van de verschillende perrons van Ontdekstation013 worden creativiteit en wetenschap/techniek samengebracht.

Je bezoekt het tekenlokaal op woensdagmiddag, in het weekend, door een groepsboeking te plannen of een verjaardagsfeest te boeken. Je kunt contact opnemen via boekingen@vincentstekenlokaal.nl of 06-53533679.
Meer informatie vind je op www.vincentstekenlokaal.nl en Vincents Tekenlokaal op Facebook.

Of je nou jong bent of al wat ouder, iedereen vermaakt zich in het tekenlokaal. Welkom van heel jong tot wel 100 jaar.

Pin It on Pinterest