Selecteer een pagina

Verrassend kinderuitje!

Iedere woensdagmiddag en in de weekenden van 13.30 tot 16.00 uur.
Misschien weet je al dat we ons programma hebben aangepast en dat we tegenwoordig met een tijdsblok werken. Je reserveert voor het hele middagprogramma van 2,5 uur. Zorg dat je op tijd bent, want je kunt niet later nog aansluiten. In onze grote ruimtes is er meer dan voldoende plek voor de kinderen om veilig op ontdekkingstocht te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

Kom naar Ontdekstation013 en kom meer te weten over het thema: ‘water’ van 8 tot 31 mei.

 

 

 

 

 

 

Programma: Wereld van de toekomst 1 juni t/m 20 juli (info volgt binnenkort).

 

 

 

 

 

 

Programma: Maak je eigen game 23 juli t/m 4 september (info volgt binnenkort).

Wat doe je als ouder/begeleider?
Volwassenen kunnen gezellig mee doen met de activiteiten of plaatsnemen in de horecahoek voor een lekker kopje koffie of thee. Er is gratis wifi aanwezig en een speelhoekje voor de peuters. Eventueel is het ook mogelijk om na het ondertekenen van een formulier de kinderen over te dragen aan de workshopbegeleiders en ze na het programma van 2,5 uur weer op te halen. Let op kinderen kunnen niet zelfstandig komen, er is een volwassene nodig om de kinderen over te dragen.

Wat betaal je?
De ticketprijs is € 8 per kind (vanaf 4 jaar). Ouders/begeleiders hebben geen ticket nodig, als ze de kinderen overdragen. Als volwassenen toegang willen hebben tot de horecahoek en/of willen meedoen betalen ze €2,50 per persoon.

Tickets
Ook op de dag zelf kun je vaak nog tickets kopen! Heb je tickets gekocht, maar kun je toch niet komen? Mail het ons en je kunt je uitje verzetten naar een andere dag of je krijgt je entreegeld teruggestort. Heb je vragen of wil je op de dag zelf nog weten of er plek is? Je kunt ons ook even bellen op 06 493 220 50.

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contact geld betalen.

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren! Nadat we je feestelijk hebben ontvangen en we je Ontdekstation013 hebben laten zien, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes aan de slag met onze workshops en activiteiten.

 

 

 

 

 

 

 

Wordt lid van de Ontdekclub! Acht middagen lang kom je ontdekken en maken met andere kinderen.

 

 

 

 

 

 

 

Wij staan te popelen om samen met jou leuke dingen te maken!
We organiseren regelmatig extra activiteiten! Volg ons op facebook en instagram.