Selecteer een pagina

Verrassend gezinsuitje!

Kom zelf ontdekken wat je allemaal in Ontdekstation013 kunt doen! Maak samen met je (groot)ouders, broers/zussen of vrienden een film bij ons Green Screen, leer vliegen met een drone, ontdek hoe een stofzuiger er van binnen uitziet in onze scraphoek of bouw je eigen raket en schiet die recht door de Spoorzone!

Ook kun je leren coderen met de Micro:Bit of proefjes uitvoeren in het laboratorium: Trek je labjas aan, zet een veiligheidsbril op en experimenteer er op los. Maak bijvoorbeeld eetbare jelly of glittergel! Houd je van muziek? Doe dan mee met de geluidsworkshop: je leert hoe geluid werkt, wat zijn geluidsgolven? En hoe maak je zelf muziek? Je kunt aan de slag met een programmerbare synthesizer of drum.

Ook Vincents Tekenlokaal is enkele uren per dag open. Wil je graag tekenen op de digitale tekentablets? Vraag aan de begeleiding hoe laat het lokaal open gaat. 

In onze horecahoek kun je een lekkere tosti eten of even een glaasje ranja drinken. Ook voor je ouders/begeleiders is er wat lekkers te krijgen. Wat dacht je van een verkoelend ijsje of misschien een tosti om de trek te stillen? 

Wil je komen ontdekken? Wij staan te popelen om samen met jou leuke dingen te maken!
Klik hier voor onze openingstijden en prijzen.
Wil je precies weten welke workshops op het programma staan voor die dag en hoe laat? Bel ons even rond 11 uur! Of kijk op onze Instagram Stories (ODS013).

We organiseren regelmatig extra activiteiten! Volg ons op facebook en instagram.

Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren! Nadat we je feestelijk hebben ontvangen en we je Ontdekstation013 hebben laten zien, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes zelf aan de slag met onze workshops en activiteiten.

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contact geld betalen.