Selecteer een pagina

Verrassend en veilig kinderuitje!

Wat zijn we blij dat we weer open zijn! Iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur en in de weekenden van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.  Misschien weet je al dat we ons programma hebben aangepast en dat we tegenwoordig met tijdsblokken werken. Je reserveert voor het hele ochtend- of middagprogramma van 2,5 uur. Zorg dat je op tijd bent, want je kunt niet later nog aansluiten. In onze grote ruimtes is er meer dan voldoende plek voor de kinderen om veilig op ontdekkingstocht te gaan. Bekijk hier het actuele programma >.

Wat doe je als ouder/begeleider?
Je kunt de kinderen overdragen aan onze workshopbegeleiders en ze na 2,5 uur weer komen ophalen. We vragen je hiervoor een formulier in te vullen. Kinderen kunnen niet zelfstandig komen, er is een ouder nodig om de kinderen over te dragen.
Je kunt ook meedoen met de workshops en je kind(eren) helpen bij de maakactiviteiten. Of plaatsnemen in onze horecahoek voor een lekker kopje koffie of thee. Er is gratis wifi en een speelhoekje voor de peuters. We moeten voldoen aan de coronacheck voor volwassenen en voor kinderen vanaf 13 jaar. Vergeet niet dat je hiervoor ook een ID-bewijs moet kunnen tonen.

Wat betaal je?
De ticketprijs is ongewijzigd. Dus € 8 per kind (vanaf 4 jaar).
Ouders/begeleiders hebben geen ticket nodig, als ze de kinderen overdragen.
Als volwassenen toegang willen hebben tot de horecahoek en/of willen meedoen betalen ze €2,50 per persoon (vanaf 10 november 2021)
We moeten voldoen aan de coronacheck voor volwassenen en voor kinderen vanaf 13 jaar. Vergeet niet dat je hiervoor ook een ID-bewijs moet kunnen tonen.
We volgen altijd de geldende maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan.

Tickets
Ook op de dag zelf kun je vaak nog tickets kopen!

Klik hier en bestel je tickets

Heb je tickets gekocht, maar kun je toch niet komen, vanwege een verkoudheid of andere gezondheidsklachten? Mail het ons en je kunt je uitje verzetten naar een andere dag of je krijgt je entreegeld teruggestort.

Heb je vragen of wil je op de dag zelf nog weten of er plek is? Je kunt ons ook even bellen op 06 493 220 50.

Wil je komen ontdekken?
Wij staan te popelen om samen met jou leuke dingen te maken!
We organiseren regelmatig extra activiteiten! Volg ons op facebook en instagram.

Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren! Nadat we je feestelijk hebben ontvangen en we je Ontdekstation013 hebben laten zien, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes aan de slag met onze workshops en activiteiten.

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contact geld betalen.

Je kunt ook lid worden van de Ontdekclub!

Acht middagen lang voor kinderen die het leuk vinden om nieuwe dingen te ontdekken en te maken >>