Selecteer een pagina

Verrassend gezinsuitje!

Kom zelf ontdekken wat je allemaal in Ontdekstation013 kunt doen! Maak een film bij ons Green Screen, leer hoe jouw bootje kan varen op water,  ontdek hoe een stofzuiger er van binnen uitziet in onze scraphoek of bouw je eigen raket en schiet die recht door de Spoorzone!

Ook kun je met de StopMotion een filmpje maken van alleen maar foto’s of ontdekken hoe een knikker rolt in je eigen knikkerbaan. Nieuw is onze Waterspeeltuin met een waterrad en sluizen. Hoe hard kun jij het water laten stromen? Of juist stoppen?

Op sommige dagen is Vincents Tekenlokaal enkele uren per dag open. Wil je graag tekenen op de digitale tekentablets? Check onze agenda wanneer het lokaal open gaat. 

In onze horecahoek kun je even bijkomen van alle ontdekkingen en een glaasje ranja drinken. Ook voor je ouders/begeleiders is er wat lekkers te krijgen. Wat dacht je van een verkoelend ijsje of misschien een tosti om de trek te stillen?

Let op! In verband met corona kunnen volwassenen helaas niet mee in de ontdek- en speelruimtes, zowel binnen als buiten. Zo is er meer vrije ruimte voor de kinderen. We hebben een terras ingericht, binnen en buiten, met parasols en leeshoekje. En speelhoekje voor de allerkleinsten. Dus draag de kinderen over aan onze enthousiaste begeleiders en geniet van je lekker kopje koffie of thee. 

 

Wil je komen ontdekken?

Wij staan te popelen om samen met jou leuke dingen te maken!
Koop van tevoren je ticket, klik hier voor meer informatie.
We organiseren regelmatig extra activiteiten! Volg ons op facebook en instagram.

Klik hier voor meer informatie over ons zomerprogramma

Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren! Nadat we je feestelijk hebben ontvangen en we je Ontdekstation013 hebben laten zien, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes zelf aan de slag met onze workshops en activiteiten.

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contact geld betalen.