Selecteer een pagina

Verrassend en veilig gezinsuitje!

Vanwege de lockdown zijn we helaas gesloten. We houden de moed erin!

Hopelijk kunnen we je na de lockdown weer hartelijk begroeten! Wij gebruiken deze tijd intussen om te werken aan een superleuk nieuw thema, zodat je weer nieuwe workshops bij ons kunt komen doen. Misschien weet je al dat we ons programma hebben aangepast en dat we tegenwoordig met tijdsblokken werken. Fijn voor de kinderen en handig voor de ouders! In onze grote ruimtes is er meer dan voldoende plek voor de kinderen om veilig op ontdekkingstocht te gaan.

Wat doe je als ouder/begeleider?
Helaas kunnen ouders/volwassenen niet mee in de ontdekruimtes. We hebben een aparte zithoek in de Kennismakerij (naastgelegen ruimte), waar je op je gemak een boekje of tijdschrift kunt lezen of gebruik kunt maken van de gratis wifi. Er is ook een speelhoekje voor de peuters die nog niet mee naar binnen kunnen. Er kan maximaal 1 ouder als begeleider mee naar binnen.
Speciaal in deze tijd is het ook mogelijk om de kinderen te brengen en na 2,5 uur weer op te halen. We vragen je dan een formulier in te vullen, waarin je de kinderen overdraagt aan de workshopbegeleiders van Ontdekstation013. Kinderen kunnen niet zelfstandig komen, er is een ouder nodig om de kinderen over te dragen.

Wat betaal je?
De ticketprijs is ongewijzigd. Dus € 8 per kind (vanaf 4 jaar).
Ouders/begeleiders hebben geen ticket nodig, ook niet als ze mee naar binnen gaan en plaats nemen in de Kennismakerij. De horecahoek is gesloten, maar we zorgen voor een glaasje ranja voor de kinderen en een kopje koffie of thee voor de ouder/begeleider.

Veiligheidsregels corona
Lees hier de veiligheidsregels voor alle bezoekers ivm corona
We vragen volwassenen een mondkapje te dragen bij binnenkomst en verplaatsingen binnen het gebouw. Zodra je zit en op 1,5 m afstand bent van anderen, mag het mondkapje af.

Tickets
Ook op de dag zelf kun je vaak nog tickets kopen!

Koop hier je tickets

Heb je tickets gekocht, maar kun je toch niet komen, vanwege een verkoudheid of andere gezondheidsklachten? Mail het ons en je kunt je uitje verzetten naar een andere dag of je krijgt je entreegeld teruggestort.

Heb je vragen of wil je op de dag zelf nog weten of er plek is? Je kunt ons ook even bellen op 06 493 220 50.

Wil je komen ontdekken?
Wij staan te popelen om samen met jou leuke dingen te maken!
We organiseren regelmatig extra activiteiten! Volg ons op facebook en instagram.

Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren! Nadat we je feestelijk hebben ontvangen en we je Ontdekstation013 hebben laten zien, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes aan de slag met onze workshops en activiteiten.

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contact geld betalen.
Helaas is de horecahoek vanwege corona tijdelijk gesloten.