Selecteer een pagina

Kinderfeestjes

Ben je (bijna) jarig? Geef je feestje in Ontdekstation013 dan gaan we met zijn allen natuurlijk voor je zingen! Als je wilt kun je ook je cadeautjes uitpakken bij ons. We hebben een leuk arrangement met in het eerste half uur speciale aandacht voor de jarige!

Je feestje begint met een feestelijk ontvangst, onbeperkt ranja en cadeautje voor de jarige. Er staat een speciale tafel voor jullie klaar! Je ouders krijgen een kopje koffie of thee. Daarna gaat het feestje pas echt beginnen! Je kunt verschillende workshops volgen en sluit dan aan bij de andere kinderen die in Ontdekstation013 zijn en deze workshop ook volgen. Onze workshopbegeleiders zorgen voor uitleg en begeleiding.

Wanneer kun je je feestje komen vieren?
Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag.
Alle feestjes starten om 13.00 uur en eindigen om 16.00 uur.
Van 13.00 tot 13.30 uur is de feestelijke ontvangst.
Van 13.30 tot 16.00 uur zijn de workshops. Wil je weten welke workshops we op jouw feestje op het programma hebben staan? Bel ons even op 0649322050.

Wat kost het?
Je betaalt de gewone entree: € 8 per kind. Ouders/begeleiders en kinderen tot 4 jaar zijn gratis.
Daarnaast betaal je € 25 extra voor het arrangement. Daarvoor krijg je een prachtig cadeau voor de jarige, een feestelijk ontvangst en onbeperkt ranja voor jullie groep!
Ontdekstation013 is ook aangesloten bij de meedoenregeling van Gemeente Tilburg. Je kunt hiervan ook gebruik maken bij het boeken van een kinderfeestje. Geef dit dan aan op onderstaand formulier onder het kopje opmerkingen/vragen.

Extra’s
Vind je het leuk om je vriendjes en vriendinnetjes te verrassen met een speciale uitnodiging? Je kunt bij ons speciale uitnodigingskaarten bestellen voor 75 ct per stuk.
Tijdens je feestje kun je ook iets extra’s bestellen en kiezen uit een zakje chips (€1 per stuk) en/of een snoepzakje (€1,25 per stuk). We hebben ook lekkere ijsjes!
Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contant geld betalen.
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Helaas, in verband met corona mogen volwassenen de ontdek- en speelruimtes niet betreden. Dit geldt voor binnen en buiten. Zo is er meer ruimte voor de kinderen om veilig op ontdekkingstocht te gaan. Voor volwassenen en kinderen tot 4 jaar hebben we een zithoek ingericht met gratis wifi, leeshoekje en speelhoekje voor peuters. Zo kunt u wel in de buurt blijven. U kunt ook besluiten om tijdens de workshops de kinderen aan ons over te dragen en ze na 2,5 uur weer te komen ophalen. Zeker weten dat de kinderen bij ons in goede handen zijn!
Lees hier onze veiligheidsregels voor bezoekers ivm corona

Al met al is het arrangement voor feestjes in deze tijd wat anders dan normaal. We vinden het begrijpelijk als u ervoor kiest geen arrangement te boeken en met alle vriendjes en vriendinnetjes gewoon mee te komen doen met het middagprogramma. Zorg dan dat je er allemaal om 13.30 uur bent!
En bestel je tickets op tijd!

Tot slot, bij het brengen van een bezoek aan het Ontdekstation013 gelden bepaalde huisregels.
Deze huisregels vind je hier.

Reserveer jouw feestje met onderstaand formulier.


  (Vakantiedag? Kijk eerst op welke vakantiedagen we open zijn)


  (Maximaal 2 volwassenen i.v.m. veiligheid.)

  EXTRA'S  Naar welk adres mogen we de kaarten versturen?

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  JaNee

  Voor 75 cent per stuk kun je deze speciale Ontdekstation013 uitnodigingen bestellen!
  (in het formulier onder EXTRA’S)