Selecteer een pagina

Kinderfeestjes

Ben je (bijna) jarig? Geef je feestje in Ontdekstation013 dan gaan we met zijn allen natuurlijk voor je zingen! Als je wilt kun je ook je cadeautjes uitpakken bij ons. We hebben een leuk arrangement met in het eerste half uur speciale aandacht voor de jarige!

Je feestje begint met een feestelijk ontvangst, onbeperkt ranja en cadeautje voor de jarige. Er staat een speciale tafel voor jullie klaar! Je ouders krijgen een kopje koffie of thee. Daarna gaat het feestje pas echt beginnen! Je kunt verschillende workshops volgen en sluit dan aan bij de andere kinderen die in Ontdekstation013 zijn en deze workshop ook volgen. Onze workshopbegeleiders zorgen voor uitleg en begeleiding.

De komende periode hebben we de volgende workshops:

 

 

 

 

 

 

 

In de meivakantie (23 april t/m 8 mei), ga je de strijd met ons aan tegen het water!

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer over het thema: ‘water’ van 8 tot 31 mei.

 

 

 

 

 

 

Programma: Wereld van de toekomst 1 juni t/m 20 juli (info volgt binnenkort).

 

 

 

 

 

 

Programma: Maak je eigen game 23 juli t/m 4 september (info volgt binnenkort).

Wanneer kun je je feestje komen vieren?
Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag. En iedere dag tijdens de schoolvakanties.
Alle feestjes starten om 13.00 uur en eindigen om 16.00 uur.
Van 13.00 tot 13.30 uur is de feestelijke ontvangst.
Van 13.30 tot 16.00 uur zijn de workshops.

Wat kost het?
Je betaalt de gewone entree: € 8 per kind en € 2,50 per volwassene. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Daarnaast betaal je € 25 extra voor het arrangement. Daarvoor krijg je een prachtig cadeau voor de jarige, een feestelijk ontvangst en onbeperkt ranja voor jullie groep.

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier meer informatie over het vieren van je kinderfeestje bij ons en boek je feestje.

 

 

 

 

 

 

 

In plaats van een arrangement kun je natuurlijk ook met al je vriendjes en vriendinnetjes alleen mee komen doen met het middagprogramma. Zorg dan dat je er allemaal om 13.30 uur bent!