Selecteer een pagina

Kinderfeestjes

Ben je (bijna) jarig? Geef je feestje in Ontdekstation013 dan gaan we met zijn allen natuurlijk voor je zingen! Als je wilt kun je ook je cadeautjes uitpakken bij ons. We hebben een leuk arrangement met speciale aandacht voor de jarige!

Je feestje begint met een feestelijk ontvangst, onbeperkt ranja en cadeautje voor de jarige. Er staat een speciale tafel voor jullie klaar! Daarna gaat het feestje pas echt beginnen! Je kunt kiezen voor een privé workshop of voor heel de middag”vrij ontdekken” met de andere kinderen die op dat moment bij Ontdekstation013 zijn. Onze workshopbegeleiders zorgen voor uitleg en begeleiding. Als je kiest voor een privé workshop kun je daarnaast ook nog kiezen voor 2 uur vrij ontdekken voor of na de privé-workshop.

Vrij ontdekken

De hele middag creatief aan de slag!
Door het volledige gebouw van Ontdekstation013 zijn allerlei verschillende activiteiten te doen. Met mooi weer kan je zelfs buiten aan de slag in de educatieve watertuin! Leer programmeren met lego, bouw een huis met stenen en cement, maak een robot van oud materiaal, speel in jouw droomfilm óf neem een podcast op. Dit is nog maar een kleine greep uit alles wat je kan doen tijdens het kinderfeestje.

Ontdek de Magnex kogelbaan

Maak je eigen greenscreen video

Metsel een huis

Bouw een mooie uitvinding

Maak van oude materialen iets nieuws

Ga zelf voor het groene filmdoek staan

Laat een lampje branden

Ontdek onze watertuin

Maak een stopmotion filmpje

Bouw & programmeer met Lego

Workshops

Voor, na of los van het vrij ontdekken is het mogelijk om een privé-workshop te volgen. De workshops waar jullie uit kunnen kiezen zijn: greenscreenbox/ Lego we Do/ Podcasten. Meer informatie over de workshops lees je hieronder.

Deze workshops duren allemaal 1,5 uur en starten om 13.30 of om 15.00 uur. Omdat deze workshops 1,5 uur duren, kun je er ook voor kiezen om voor €3,- extra per kind nog het vrij ontdekken er bij te boeken. Alle workshops kosten €12,- per kind.

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij je eigen stem wel eens opgenomen en afgeluisterd? Hoe klonk het? Bij deze workshop gaan we zelf geluidsopnames maken. Wij hebben
de professionele apparatuur, maar eerst bedenk je samen het onderwerp, de teksten en de tunes voor jouw Podcast.

 

 

 

 

 

 

 

Vraag jij je ook wel eens af hoe een dier zijn feestje viert? Hangt een eekhoorn de slingers op aan de boom? Danst een pinguïn de hele avond met zijn vriendjes op het ijs? Kies je favoriete dier uit en breng zijn/haar feestje tot leven met de green screen filmtechniek!

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Kun je racen met een zelfgemaakt voertuig van Lego? Ja dat kan, met Lego WeDo. Bedenk goed waar en hoe je de bewegende delen aanbrengt. Door slim te programmeren kun je jouw creatie in beweging brengen. Klaar voor de start… af!

Wanneer kun je je feestje komen vieren?
Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag. En iedere dag tijdens de schoolvakanties. Je kunt bij ons ‘vrij ontdekken’ van 13:00 tot 17:00. Privé-workshops starten om 13:30 of om 15:00. Bij binnenkomst krijg je een feestelijk ontvangst, onbeperkt ranja en een prachtig cadeau. Vrij ontdekken is alleen mogelijk in het weekend. Op woensdagmiddag kunt u alleen kiezen voor een privé-workshop.

Wat kost het?
Privé-workshops zijn €12 per kind, voor €3 per kind kunt u voor of na de privé workshop ‘vrij ontdekken’ toevoegen. Voor heel de middag ‘vrij ontdekken’ zonder privé-workshop betaalt u: € 9 per kind en € 2,50 per volwassene. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Vrij ontdekken is alleen mogelijk in het weekend. Op woensdagmiddag kunt u alleen kiezen voor een privé-workshop. De prijzen in onderstaande tabel zijn per kind. Daarnaast betaal je €15 extra voor het arrangement. Daarvoor krijg je een prachtig cadeau voor de jarige, een feestelijk ontvangst en onbeperkt ranja voor jullie groep. Ontdekstation013 is ook aangesloten bij de meedoenregeling van Gemeente Tilburg. Je kunt hiervan ook gebruik maken bij het boeken van een kinderfeestje. Geef dit dan aan op onderstaand formulier onder het kopje opmerkingen/vragen.

Extra’s
Vind je het leuk om je vriendjes en vriendinnetjes te verrassen met een speciale uitnodiging? Je kunt bij ons speciale uitnodigingskaarten bestellen voor €0,75 per stuk. Tijdens je feestje kun je ook iets extra’s bestellen: een verjaardagscake bij de feestelijke ontvangst (€12,50) en/of tijdens de middag een zakje chips (€1,25 per stuk) en/of een snoepzakje (€1,75 per stuk). Ook kunt u voor, tijdens of na het programma (tot 17:00) een friettafel met snack & friet bijboeken (€5,50 per kind) of poffertjes (€3,50 per kind). We hebben ook lekkere ijsjes!

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contant geld betalen.
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Horecahoek
Als ouder/begeleider kun je meedoen met de activiteiten en/of plaatsnemen in de horecahoek met gratis wifi en een speelhoekje voor peuters. 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier meer informatie over het vieren van je kinderfeestje bij ons en boek je feestje.

 

 

 

 

 

 

 

Doe wat je leuk vindt met onze nieuwe ontdekclubs. Het hele jaar door zijn er na schooltijd diverse Ontdekclubs bij Ontdekstation013 voor kinderen van 4 jaar tot en met 12 jaar. Iedere Ontdekclub heeft een ander thema en is voor een andere leeftijdsgroep.
 

 

 

 

 

 

 

 

In plaats van een arrangement kun je natuurlijk ook met al je vriendjes en vriendinnetjes alleen mee komen doen met het middagprogramma. Dan ben je welkom op de vrije inloop vanaf 13.00 uur.