Selecteer een pagina

Kinderfeestjes

Ben je (bijna) jarig? Geef je feestje in Ontdekstation013 dan gaan we met zijn allen natuurlijk voor je zingen! Als je wilt kun je ook je cadeautjes uitpakken bij ons. Ontdekstation013 biedt verschillende soorten kinderfeestjes aan.

Je feestje begint met een feestelijk ontvangst, onbeperkt ranja en cadeautje voor de jarige.  Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen en kun je aan de slag met verschillende activiteiten en workshops. Maak bijvoorbeeld je eigen raket of acteer in je eigen film! Als het nodig is helpen onze spelbegeleiders jullie verder. Er is een heleboel te beleven! Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er alweer op!

Wanneer

Een kinderfeestje kun je vieren tijdens reguliere openingsdagen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd.

Kosten

Voor een feestje betaal je naast de normale entreeprijs van € 8,- per persoon (kinderen tot 4 jaar en 2 begeleiders zijn gratis) en 25 euro voor het kinderfeestarrangement per feestje. Daarvoor krijg je een prachtig cadeau voor de jarige, een feestelijk ontvangst en onbeperkt ranja voor jullie groep! Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen. Ontdekstation013 is ook aangesloten bij de meedoenregeling van Gemeente Tilburg. Je kan ook gebruik maken van de meedoenregeling als je een kinderfeestje wilt reserveren. Je kan dit aangeven onder het kopje opmerkingen/vragen.

Als extra’s kun je de volgende dingen bij boeken:

  • Cake inclusief versiersels: 12,50 euro
  • Poffertjes: 3,50 euro per kind
  • Friettafel (minimaal 5 kinderen): 4,00 euro per kind
  • Snoepzakje: 1,25 euro per stuk
  • Privé workshop Film maken (duur: 45 minuten): 15,00 euro
  • Privé workshop Raketschieten (duur: 45 minuten): 22,50 euro
  • Privé workshop Natuurkundeshow (duur: 45 minuten): 22,50 euro

Ook kun je tijdens het feestje nog trakteren op een ijsje en hebben we natuurlijk koffie/thee en frisdrank. Dit kun je gewoon ter plekke bekijken en bijbestellen.

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contant geld betalen.

I.v.m. de Corona maatregelen mogen volwassenen de ontdek- en speelruimtes helaas niet betreden. Dit geldt voor binnen en buiten. Zo is er meer ruimte voor de kinderen om veilig op ontdekkingstocht te gaan. Voor de volwassenen (en kinderen onder de 4 jaar) hebben we een terras ingericht, binnen en buiten. Alleen personeel van Ontdekstation013 is aanwezig in de speel- en ontdekruimtes, zowel binnen als buiten.

Boekt u één of meerdere workshop, dan kunt u als volwassenen hier wel bij aanwezig zijn, want dit vindt plaats in afgezette gebieden.

Lees hier onze maatregelen in verband met corona

Wil je graag je kinderfeestje bij ons vieren maar niet gebruik maken van het kinderfeest arrangement? Geen probleem! Je kunt een entreekaartje kopen bij binnenkomst en daarna zelf lekker aan de slag gaan. Ook in dit geval horen we graag van te voren wanneer we je mogen verwachten.

Bij het brengen van een bezoek aan het Ontdekstation013 gelden bepaalde huisregels. Deze huisregels vind je hier.

Kinderfeestarrangement Ontdekstation013 en Het Ketelhuis

Je kinderfeestje bij Ontdekstation013 combineren met het eten van een lekkere pannenkoek? We hebben samen met Het Ketelhuis  een leuk kinderfeestjesarrangement. Voor 14,80 euro per kind krijg je toegang tot Ontdekstation013, het kinderfeestpakket en een kinderpannenkoek en onbeperkt ranja bij Het Ketelhuis. Je kunt voorafgaand aan het bezoek aan Ontdekstation013 of naderhand pannenkoeken gaan eten. Vooraf even reserveren bij ons of via Het Ketelhuis!

Reserveer jouw feestje met onderstaand formulier.


(Vakantiedag? Kijk eerst op welke vakantiedagen we open zijn)


(let op: op woensdag zijn we open vanaf 13.00 uur. Op zaterdag, zondag en tijdens schoolvakantie's vanaf 11.00 uur.)

EXTRA'SNaar welk adres mogen we de kaarten versturen?Voor hoeveel personen poffertjes?

Hoe laat willen jullie de poffertjes eten?
Privé workshop film maken (30 minuten)Privé workshop raket schieten (45 minuten)Privé workshop natuurkundeshow (30 minuten)

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

JaNee

Voor 75 cent per stuk kun je deze speciale Ontdekstation013 uitnodigingen bestellen!
(in het formulier onder EXTRA’S)