Selecteer een pagina

Meer informatie over jouw kinderfeestje bij ons

Wat kost het?
Je betaalt de gewone entree: € 8 per kind en € 2,50 per volwassene. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Daarnaast betaal je € 25 extra voor het arrangement. Daarvoor krijg je een prachtig cadeau voor de jarige, een feestelijk ontvangst en onbeperkt ranja voor jullie groep! Ontdekstation013 is ook aangesloten bij de meedoenregeling van Gemeente Tilburg. Je kunt hiervan ook gebruik maken bij het boeken van een kinderfeestje. Geef dit dan aan op onderstaand formulier onder het kopje opmerkingen/vragen.

Extra’s
Vind je het leuk om je vriendjes en vriendinnetjes te verrassen met een speciale uitnodiging? Je kunt bij ons speciale uitnodigingskaarten bestellen voor 75 ct per stuk. Tijdens je feestje kun je ook iets extra’s bestellen: een verjaardagscake bij de feestelijke ontvangst (€12,50) en/of tijdens de middag een zakje chips (€1,25 per stuk) en/of een snoepzakje (€1,75 per stuk). We hebben ook lekkere ijsjes!

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contant geld betalen.
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Horecahoek
Als ouder/begeleider kun je meedoen met de activiteiten en/of plaatsnemen in de horecahoek met gratis wifi en een speelhoekje voor peuters. U kunt ook besluiten om de kinderen na de feestelijke ontvangst over te dragen aan de workshopbegeleiders en aan het eind van het feestje, dus om 16.00 uur weer te komen ophalen. De kinderen zijn bij ons in goede handen!

Reserveer jouw feestje met onderstaand formulier.


  (Vakantiedag? Kijk eerst op welke vakantiedagen we open zijn)


  (Maximaal 2 volwassenen i.v.m. veiligheid.)

  EXTRA'S  Naar welk adres mogen we de kaarten versturen?


  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  JaNee

  Voor 75 cent per stuk kun je deze speciale Ontdekstation013 uitnodigingen bestellen!
  (in het formulier onder EXTRA’S)