Selecteer een pagina

Kom ontdekken in de herfstvakantie!

Maak je eigen insect met de natuur

Kom deze herfstvakantie ons programma voor vrij ontdekken ervaren
Kan jij het vetste insect maken uit ongebruikelijke materialen? Bij Natuur Scrappen kan jij precies dit doen. Kies een insect die je graag wil maken en gebruik verschillende materialen uit de natuur om je creatie tot leven te brengen! Als je liever met iets anders aan de slag wil, hebben we ook veel andere dingen op het programma.

Bouwen, programmeren en presenteren
Als je het leuk vind om te weten hoe apparaten in elkaar zitten, dan is bouwen in de scraphoek waarschijnlijk echt iets voor jou! Hier kan je met oude elektronische apparaten een nieuwe robot bouwen. Ben jij beter in bouwen met LEGO? Dan zou jij je zeker vermaken in onze machine kamer, hier kan je met lego gave dingen bouwen én ze programmeren. Zo maak je bijvoorbeeld een snelle raceauto of een sterke grijparm. Natuurlijk is het heel gaaf om ook zelf te vertellen en te presenteren wat je hebt gemaakt. Dit kan in de filmstudio met green screen óf natuurlijk in de podcast studio. 

Bijkomen in de horecahoek 
Van al dat bouwen krijg je natuurlijk dorst, gelukkig hebben we heerlijke koude drankjes voor je klaar staan in onze horecahoek. Ook kan je een lekker zakje chips of een koek voor erbij doen. Als je dan weer helemaal bent opgeladen gaat het ontdek-avontuur verder!

Openingstijden in de herfstvakantie
zaterdag 14 t/m zaterdag 21 oktober
13:00 – 17.00

Bestel op tijd je tickets!
Het zou wel eens heel druk kunnen worden in de herfstvakantie, dus bestel op tijd je tickets! Je betaalt €9,00 per kind, €2,50 voor volwassenen.
Het middagprogramma begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Contant betalen is niet mogelijk, pin only.

Kaartjes kunnen ook op de dag zelf worden gekocht bij binnenkomst.

Vragen?
Heb je vragen? Bel of mail ons op: 06 493 220 50 of info@ontdekstation013.nl 

Kom jij bij ons op ontdekkingstocht?

 

 

 

 

 

 

 

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen.