Selecteer een pagina

FIRST LEGO LEAGUE REGIOFINALE MIDDEN-BRABANT

Leerlingen uit Midden-Brabant gaan de strijd aan tijdens FIRST LEGO League regiofinale

Op zaterdag 20 januari organiseert Ontdekstation013 De Regiofinale Midden-Brabant van de FIRST LEGO League. 

Wanneer?          Zaterdag 20 januari 2024
Waar?                Avans Hogeschool Tilburg (Professor Cobbenhagenlaan 13)
Hoe laat?           9:00 -17:00 uur
Entree?              Gratis!

Om 9.00 uur gaan we van start met de wedstrijden. Tijdens dit evenement vol creativiteit gaan leerlingen van basisscholen en middelbare scholen uit Midden-Brabant de strijd met elkaar aan. Met LEGO hebben ze zelf robots ontworpen, geprogrammeerd, gebouwd en natuurlijk getest. Onder het thema MASTERPIECE moeten de robots opdrachten uitvoeren om zoveel mogelijk punten te verdienen. Het team dat dit het beste doet mag zichzelf de winnaar van de FIRST LEGO League Midden-Brabant noemen. Zij gaat naar huis met de Champions Award en plaatst zich voor de landelijke finale in maart 2024.

Nieuwsgierig?
Kom dan gratis naar Avans Hogenschool Tilburg aan Professor Cobbenhagenlaan 13 om een kijkje te nemen. Naast de wedstrijd worden er ook leuke LEGO-activiteiten georganiseerd, waar jij gratis aan deel mag nemen. Natuurlijk kan je bouwen met LEGO maar er is nog veel meer. Bouw bijvoorbeeld aan je toekomst bij Avans Hogeschool en natuurlijk is er een speelhoek voor jonge kinderen.

Ook als bezoeker maak je kans op een prijs. Bouw tijdens het evenement een te gek en creatief bouwwerk van LEGO en maak kans op een cadeaupakket van Ontdekstation013!

Zien we jou zaterdag ook?