Selecteer een pagina

Vacature Stagiair(e) evenementen

Wil jij je stage lopen op een bijzondere plek waar je de ruimte krijgt om van alles te leren en ontdekken? Ben je enthousiast, ondernemend, onderzoekend en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als stagiair(e) evenementen ondersteun jij bij het organiseren van twee grote evenementen door Ontdekstation013.

Wie zijn wij?
Ontdekstation013 is een werkplaats in een mooie oude fabriekshal in de Spoorzone waar kinderen en jongeren hun talent ontdekken op het gebied van techniek en wetenschap. Wij zijn sterk in het verbinden van onderwijs en bedrijfsleven en we werken mee aan het versterken van de technische sector in de regio. Ontdek, beleef, leer en creëer, dat zijn de sleutelwoorden die horen bij een bezoek aan Ontdekstation013.

Wat ga jij doen?
Als stagiair(e) evenementen ondersteun je bij het organiseren van twee grote evenementen namelijk, Toekomstig Techniek Talent en dé Regiofinale FIRST LEGO League. De taken zijn enorm uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken en organiseren van extra activiteiten of het meedenken hoe het evenement nog beter kan worden. Daarnaast heb je contact met leveranciers, deelnemers en bezoekers. Ook ben je op het evenement zelf aanwezig en stuur je bijvoorbeeld vrijwilligers aan.

Onze ideale kandidaat…

… volgt een opleiding Leisure en/of events op hbo-niveau
… Is zelfstandig en weet van aanpakken
… Is flexibel inzetbaar op maandag t/m vrijdag vanaf begin september
… Is ook beschikbaar op de dagen van de evenementen (weekend of schoolvakanties)
… Is super enthousiast over het organiseren van evenementen

Wij bieden een…

… onderzoekende en ontdekkende omgeving waar jouw vaardigheden kunnen groeien
… jong, dynamisch en open team
… stagevergoeding van €227,- per maand
… Stageplek op een top locatie in de spoorzone van Tilburg, super handig te bereiken met het openbaar vervoer.

Sluit deze stage helemaal aan bij jou interesses?

Stuur een motivatiebrief en recent cv naar info@ontdekstation013.nl. Heb je nog vragen? Geen probleem, wij staan je graag te woord. Bel ons op 06 19 32 20 50 en vraag naar Anouk of Maartje.

Tot snel!