Selecteer een pagina

Zomerprogramma ‘Maak je eigen spel’

Kan jij ook niet wachten tot de kermis begint?

Maak je eigen spel bij het Ontdekstation013!
Kom deze zomervakantie naar Ontdekstation013 en maak je eigen spel. Je kent vast al die toffe spellen op de kermis wel, deze worden gebruikt als inspiratie voor jouw spel. Zorg jij straks voor een spel dat al je vrienden en vriendinnen willen spelen? En heb jij de creativiteit in huis om een spel te maken waarin jij altijd wint? 

Kermisattractie
Speel jij graag spelletjes op de kermis, zoals blikgooien, kamelenrace of basketbal gooien? Deze zomer heb je de kans om jouw favoriete spel te maken. Je kan natuurlijk ook helemaal zelf iets bedenken en je vrienden of familie uitdagen het te spelen. In het eerste deel van de workshop ga je aan de slag met verschillende technieken die je kunt gebruiken voor jouw spel. In het tweede deel bouw je zelf je eigen spel. Als je klaar bent met het maken van jouw spel mag hij uiteraard mee naar huis. 

Ook in de pauze creatief aan de slag!
Als de zon schijnt kan je tijdens het pauzeprogramma naar buiten waar je kan ontdekken in onze watertuin. Als de zon even niet schijnt kan je ook spelen met special effects via de greenscreen boxen, een stop motion film maken, metselen, timmeren of bouw en programmeer een snelle raceauto.

Middagprogramma
Je bent lekker een hele middag bezig met het programma. Het totale programma duurt 2,5 uur. Als ouder kan je ook met ons de leukste spellen bedenken. Maar je mag jouw kinderen in die tijd ook overdragen aan onze workshopbegeleiders. Handig, kun je zelf even de stad in, een boodschap doen of rustig een boekje lezen in de zon.

Het programma: Maak je eigen game, loopt van 23 juli t/m 4 sep.

Bestel op tijd je tickets!
Het zou wel eens heel druk kunnen worden in de zomervakantie, dus bestel op tijd je tickets! Je betaalt 8 euro per kind, 2,50 voor volwassenen.
Het middagprogramma begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Contant betalen is niet mogelijk, pin only.

Zorg dat je op tijd bent en kijk online voor wanneer we in de zomervakantie open zijn!

Vragen?
Heb je vragen? Bel of mail ons op: 06 493 220 50 of info@ontdekstation013.nl 

Kom jij bij ons op ontdekkingstocht?

 

 

 

 

 

 

 

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen.