Selecteer een pagina

Wegens succes verlengd: ‘Maak je eigen spel’

Laat je creativiteit de vrije loop…

Maak je eigen spel bij het Ontdekstation013!
Afgelopen zomervakantie hebben we al veel leuke spellen voorbij zien komen bij Ontdekstation013. Veel kinderen zijn namelijk aan de slag gegaan met het maken van een eigen spel tijdens de workshop ‘Maak je eigen spel’. Omdat dit een groot succes is geweest hebben we deze workshop verlengt t/m 22 oktober. Ben je nog niet geweest óf wil je nog een keer komen klik dan op de link onderaan dit artikel.

Spelletjes spelen
Speel jij graag spelletjes zoals, vier op een rij, ‘boter, kaas en eieren’ of blikwerpen? Bij ontdekstation013 heb jij de kans om je eigen spel te maken. Je kan natuurlijk ook helemaal zelf iets bedenken en je vrienden of familie uitdagen het te spelen. In het eerste deel van de workshop ga je aan de slag met verschillende technieken die je kunt gebruiken voor jouw spel. In het tweede deel bouw je zelf je eigen spel. Als je klaar bent met het maken van jouw spel mag hij uiteraard mee naar huis. 

Ook in de pauze creatief aan de slag!
Als de zon schijnt kan je tijdens het pauzeprogramma naar buiten waar je kan ontdekken in onze watertuin. Als de zon even niet schijnt kan je ook spelen met special effects via de greenscreen boxen, een stop motion film maken, metselen, timmeren of bouw en programmeer een snelle raceauto.

Middagprogramma
Je bent lekker een hele middag bezig met het programma. Het totale programma duurt 2,5 uur. Als ouder kan je ook met ons de leukste spellen bedenken. Maar je mag jouw kinderen in die tijd ook overdragen aan onze workshopbegeleiders. Handig, kun je zelf even de stad in, een boodschap doen of rustig een boekje lezen in de zon.

Het programma: Maak je eigen spel, loopt van 23 juli t/m 22 okt.

Bestel op tijd je tickets!
Het zou wel eens heel druk kunnen worden in de zomervakantie, dus bestel op tijd je tickets! Je betaalt 8 euro per kind, 2,50 voor volwassenen.
Het middagprogramma begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Contant betalen is niet mogelijk, pin only.

Zorg dat je op tijd bent en kijk online voor de actuele openingstijden!

Vragen?
Heb je vragen? Bel of mail ons op: 06 493 220 50 of info@ontdekstation013.nl 

Kom jij bij ons op ontdekkingstocht?

 

 

 

 

 

 

 

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen.