Selecteer een pagina

VACATURE: Workshopbegeleider weekend & vakanties

Laat hersens kraken en ogen glimmen!

Bij Ontdekstation is plek voor een: Workshopbegeleider weekend & vakanties

Help jij kinderen leren met hun handen en maken met hun hoofd? Loop je warm voor techniek en wil je graag samen met kinderen op ontdekkingstocht? In deze functie help je ons tijdens de weekenden en vakanties. Met flair en enthousiasme geef je workshops en begeleid je kinderfeestjes. Blije gezichten (inclusief die van jezelf 😉) gegarandeerd!

Wat je gaat doen:
Ontdekstation is een geliefd uitje tijdens de weekenden en vakanties. Jij geeft – nadat we je natuurlijk de kneepjes van het vak hebben geleerd – zelfstandig rondleidingen en kinderfeestjes. Je zorgt dat alles klaarstaat, zorgt voor een warme ontvangst, maakt contact met kinderen en ouders en zorgt dat ze lekker aan de slag kunnen. Je begeleidt de rondleiding op een ongedwongen manier, bij ons mogen kinderen vooral veel zelf doen en ontdekken.
Na afloop ruim je alles weer netjes op. Ook doe je eenvoudig horecawerk; ranja inschenken en koffiezetten.

Wij bieden je:
· Een bijbaan met een salaris dat varieert van €5,00 per uur als je 15 bent tot €13,50 als je 21 bent. En €14,50 als je doorgroeit tot dagmanager.
· Een 0-urencontract voor 5-10 uur in de week.
· Flexibiliteit: we plannen je in goed overleg in.
· Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals nog meer liefde voor techniek, extra creativiteit en heel veel gezelligheid van je collega’s en blije kinderen. Bovendien vergroot je je netwerk, want hallo scholen en bedrijven 😊
· Een werkplek om van te watertanden. Ontdekstation is 400 m2 verwondering in de stoere Tilburgse Spoorzone.

Jij:
· Vindt het leuk om met kinderen te werken. Het is fijn als je al ervaring hebt met het werken met kinderen, bijvoorbeeld als oppas of jeugdtrainer. Of je volgt een opleiding als pedagogiek, onderwijs of sociaal werk of in de richting van evenementen en entertainment.
· Bent nieuwsgierig en gaat graag met kinderen op onderzoek uit.
· Vindt alles wat met techniek, natuur en wetenschap te maken heeft super-interessant.
· Hebt zin om in de weekenden bij ons te werken. Je bent flexibel inzetbaar op zaterdag- en zondagmiddag (uitslapen kan dus gewoon!) en in schoolvakanties. Soms vragen we je ook om door de week te werken, bijvoorbeeld bij kinderfeestjes.

Kom erbij!
Als dit jouw ideale bijbaan is, stuur dan je cv en een korte motivatie naar Anouk Kooter via info@ontdekstation013.nl. Wil je meer weten over de functie? Bel haar dan even via 06-49322050.