Selecteer een pagina

Verschillende ‘doe-het-zelf’ pakketjes

Verander een pakketje tot je eigen meesterwerk

Is er binnenkort iemand jarig? Of nog heb je nog geen cadeautje voor de feestdagen? Bij Ontdekstation013 hebben we een winkeltje met verschillende leuke ‘doe-het-zelf’ pakketjes. Van een doorgedraaide tol tot een ratelende ratelslang. Voor €5,95 geef jij niet alleen een cadeautje maar ook een ervaring.

Klip-klap ratelslang
*ratel* Kijk uit! Het is een klip-klap ratelslang! Maak je geen zorgen, deze bijt niet. Maar wat doet hij dan wel? Nou, als je het hoofdje van deze slang omdraait dan klip-klappen alle blokjes om. Super leuk om te hebben, maar nog leuker om te geven!

 

Regenmaker
Haal je paraplu maar tevoorschijn, er is namelijk slecht weer op komst! Daar zorg jij natuurlijk zelf voor met je zelfgemaakte regenmaker. Onze regenmaker klinkt zo realistisch, dat je bijna denkt dat het echt aan het regenen is!

 

Trektol
Ben jij iemand die houdt van spelletjes en altijd wil winnen? Draai je vrienden dan helemaal dol met je zelfgemaakte trektol. De trektol komt zelfs met een eigen houder, zodat je het altijd mooi kan tentoonstellen en altijd paraat kan hebben als je wordt uitgedaagd voor een tolwedstrijd.

 

Klimmende vlieger
Er gaat niks boven vliegeren. Maar als het geen weer is om buiten te vliegeren, dan hebben wij de oplossing: de klimmende vlieger. Je hoeft hem alleen nog zelf in elkaar te zetten.

Kom naar Ontdekstation013 om je pakketje uit te kiezen. Heb je nog twijfels over welke je wil? Er liggen gemaakte exemplaren klaar die je eerst kan uittesten!
Heb je verder nog vragen of zou je meer informatie willen hebben? Stuur dan even een mailtje naar info@ontdekstation013.nl