Selecteer een pagina

Ontdekstation013 open in de Carnavalsvakantie

Openingstijden

Zaterdag 2 t/m dinsdag 5 maart gesloten.

Woensdag 6 t/m zondag 10 maart open van 11.00 tot 17.00 uur

Workshops

Vogelhuisjes

Ben jij een beetje handig? Bij Ontdekstation013 kun je in de carnavalsvakantie je eigen vogelhuisje in elkaar zetten. Als hij klaar is mag je hem mee naar huis nemen om in de tuin op te hangen en wie weet komt er wel een nestje in jouw zelfgemaakt vogelhuisje! Je kan je vogelhuisje ook nog versieren met materiaal uit onze scraphoek.

De kosten zijn €15,- voor toegang tot Ontdekstation013, de workshop én het vogelhuisje. De workshop begint elke dag om 14.30 uur. Dus als je op tijd komt kun je nog voor de workshop van alles ontdekken. Er is plek voor max. 10 kinderen per dag. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan aan via info@ontdekstation013.nl. We hebben de volgende informatie van je nodig: naam, met hoeveel personen je komt bouwen, telefoonnummer, e-mail adres en de datum waarop je komt bouwen. vol=vol!

Vincents Tekenlokaal

In de carnavalsvakantie kun je van 11.00 – 14.00 uur tekenen bij Vincents Tekenlokaal
op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Chiel en Wietske, de vaste docenten van
het tekenlokaal, zijn er dan om je te helpen met het tekenen op de digitale
tablets. Zo kun je nóg meer ontdekken! Zij geven elk half uur een kleine workshop. Je kan dan al je vragen aan hun stellen!

Op donderdag en zaterdag kun je 3D-tekenen in Virtual Reality! Voor deze workshop is er maar plek voor een bepaald aantal kinderen dus als je zeker wil zijn van een plek meld je dan aan via info@ontdekstation013 voor tijdstip 1, 2 of 3. We hebben de volgende info van je nodig: naam, tijdstip, datum, met hoeveel personen je mee wilt doen. Voor deze workshop vragen we geen extra kosten. Je betaald alleen €7,50 entree voor kinderen en €2,50 entree voor volwassen. Je kan naast de workshops van Vincents Tekenlokaal ook gebruik maken van al onze andere activiteiten!

Je kan kiezen uit de volgende tijden voor de 3D teken workshop:

  1. 11.00 – 11.45 uur
  2. 11.45 – 12.30 uur
  3. 12.45 -13.30 uur

Wij hebben er zin in! We zien je graag in de carnavalsvakantie.