Selecteer een pagina

Kom ontdekken in de carnavalsvakantie!

Bouw je eigen feestje!

Ook na carnaval is er bij ons nog veel te ontdekken! Maak je eigen rijdende carnavalsauto, praat over je favoriete carnavalsliedje of maak een filmpje over jouw carnavalservaring. Bij Ontdekstation013 kan het allemaal.

Bouwen, programmeren en presenteren
Als je nieuwsgierig bent naar hoe apparaten in elkaar zitten of hoe gereedschap werkt, dan is onze scrap/maakhoek zeker iets voor jou! Hier kan je aan de slag met verschillende oude apparaten, ze uit elkaar halen en er iets nieuws van maken. Wil je liever bouwen met LEGO? Dan is de machinekamer de perfecte match voor jou. Hier kan je lekker aan de slag met speciale LEGO om bijvoorbeeld je eigen raceauto of ruimterover te maken. Het leukste aan deze speciale LEGO is dat je het ook zelf kan programmeren, dus je kan je raceauto ook echt laten rijden! Als je graag je mooie creaties wil presenteren of erover wil praten, kan dit in onze filmstudio met green screen of de podcaststudio.

Bijkomen in de horecahoek
Door al het bouwen en ontdekken ben je vast toe aan een drankje. Gelukkig hebben wij een assortiment aan heerlijke koude drankjes te koop in onze horecahoek. Ook kan je kiezen voor een lekker zakje chips of snoepzakje voor erbij. Als je weer helemaal opgeladen bent, kan je weer verder met je ontdekkingsreis!

Openingstijden in de carnavalsvakantie
Woensdag 14 t/m zondag 18 februari 13:00 – 17:00 uur

Bestel op tijd je tickets!
Het zou wel eens heel druk kunnen worden in de carnavalsvakantie, dus bestel op tijd je tickets! Je betaalt €9,00 per kind, €2,50 voor volwassenen.
Het middagprogramma begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Contant betalen is niet mogelijk, pin only.

Kaartjes kunnen ook op de dag zelf worden gekocht bij binnenkomst.

Vragen?
Heb je vragen? Bel of mail ons op: 06 493 220 50 of info@ontdekstation013.nl 

Kom jij bij ons op ontdekkingstocht?

 

 

 

 

 

 

 

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen.