Selecteer een pagina

Bijzonder illustratief jaarverslag 2020!

Welke route wil jij ontdekken?

Geen talig jaarverslag dit keer: Ontdekstation013 komt met een routekaart, waarin ze terugblikt op het jaar 2020. Kies het karakter dat past bij jouw persona en ontdek wat Ontdekstation013 in dit bizarre jaar allemaal nog heeft weten neer te zetten.

Moeten en kunnen schakelen
Maartje Mutsaers, directeur, vertelt met trots over het jaar 2020: “Het was een pittig jaar waarin ik me zorgen heb gemaakt over Ontdekstation013 en onze medewerkers, maar ook over de jeugd en verschillende partners. Daarnaast vond ik het ook een bijzonder en uitdagend jaar, omdat we vaak moesten en ook konden schakelen. We hebben heel intensief samen gewerkt en ik heb mijn collega’s en verschillende belangrijke partners beter leren kennen.”

Verrassende vormgeving
Maartje: “We wilden graag een jaarverslag dat past bij onze doelgroep en thema’s. Een jaarverslag waaraan je meteen ziet dat het van Ontdekstation013 is en dat ook gebruikt kan worden als inspiratiebron voor partners voor toekomstige samenwerkingen. Het straalt creativiteit, inspiratie en trots uit! Je kunt zien hoe en met wie wij succesbelevingen creëren en die samenwerking is essentieel. Het is een tof document geworden waaruit blijkt dat we onszelf, ons programma en de relaties/samenwerkingen hebben verbeterd en dat we nog meer focus hebben aangebracht.”

Leerzame momenten
Het jaar 2020 heeft ons zeker geleerd om te gaan met teleurstellingen. Denk aan de events die we tot in de puntjes hadden voorbereid en die toch niet door konden gaan. We hopen ze alsnog te lanceren, vooralsnog zijn ze vastgelegd in ‘The wall of will happen’.
We leerden lessen te ontwikkelen die we ook op de scholen zelf konden gaan geven. Zo kon het onderwijs zoveel mogelijk doorgaan binnen alle maatregelen. En als klap op de vuurpijl maakten we een nieuw programma voor werkzoekenden met interesse in techniek!

Mooiste herinnering
Maartje: “Mijn mooiste herinnering aan 2020 is de hechtheid en veerkracht van ons team! En het steunen van elkaar, er samen de schouders onder zetten en ons focussen op alle ontwikkelingen die op ons afkwamen. Nu kijk ik vol verwachting uit naar een vol Ontdekstation013 met kinderen die aan het programmeren zijn, studenten die een maquette bouwen en zij-instromers die kennismaken met technische bedrijven en beroepen uit de regio. En dat allemaal op 1 dag en onder 1 dak! Je talenten ontdekken!”

Dank aan onze partners
Ons jaarverslag is ook een dankbetuiging aan al onze partners. Je komt in het verslag meer te weten over de diversiteit van onze activiteiten en doelgroepen en alle mogelijkheden die we bieden aan bedrijfsleven in de regio en het onderwijs, zowel PO, VO als MBO. Ontdekstation013 zorgt ervoor dat we verbonden blijven met elkaar en elkaar inspireren.
We staan altijd open voor een gesprek. Bel met onze locatiemanager Anouk Kooter (06-49322050) of mail je vraag naar info@ontdekstation013.nl.

 

Nieuwsgierig geworden?
Je kunt het jaarverslag van Ontdekstation013 hier downloaden