Selecteer een pagina

Kom ontdekken in de kerstvakantie!

Maak je eigen magie deze kerstvakantie

Kom deze kerstvakantie ons programma voor vrij ontdekken ervaren
Bij onze greenscreen studio heb je altijd een witte kerst! Maak een gaaf verhaal in de sneeuw, bouw een sneeuwpop van hout of programmeer een sneeuwschuiver van LEGO. Deze kerst kan jij magische dingen maken tijdens het vrij ontdekken. 

Bouwen, programmeren en presenteren
Als je het leuk vind om te weten hoe apparaten in elkaar zitten, dan is bouwen in de scraphoek waarschijnlijk echt iets voor jou! Hier kan je met oude elektronische apparaten een nieuwe robot bouwen. Ben jij beter in bouwen met LEGO? Dan zou jij je zeker vermaken in onze machine kamer, hier kan je met lego gave dingen bouwen én ze programmeren. Zo maak je bijvoorbeeld een snelle raceauto of een sterke grijparm. Natuurlijk is het heel gaaf om ook zelf te vertellen en te presenteren wat je hebt gemaakt. Dit kan in de filmstudio met green screen óf natuurlijk in de podcast studio. 

Bijkomen in de horecahoek 
Van al dat bouwen krijg je natuurlijk dorst, gelukkig hebben we heerlijke koude drankjes voor je klaar staan in onze horecahoek. Ook kan je een lekker zakje chips of een koek voor erbij doen. Als je dan weer helemaal bent opgeladen gaat het ontdek-avontuur verder!

Openingstijden in de kerstvakantie
27 december t/m 30 december van 13.00 – 17.00 uur
2 januari t/m 5 januari 2024 van 13:00 – 17:00 uur

Bestel op tijd je tickets!
Het zou wel eens heel druk kunnen worden in de kerstvakantie, dus bestel op tijd je tickets! Je betaalt €9,00 per kind, €2,50 voor volwassenen.
Het middagprogramma begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Contant betalen is niet mogelijk, pin only.

Kaartjes kunnen ook op de dag zelf worden gekocht bij binnenkomst.

Vragen?
Heb je vragen? Bel of mail ons op: 06 493 220 50 of info@ontdekstation013.nl 

Kom jij bij ons op ontdekkingstocht?

 

 

 

 

 

 

 

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen.