Selecteer een pagina

Stagiaires gezocht!

Ben jij nog opzoek naar een stageplek waar je jouw talenten verder kan ontdekken en ontwikkelen? Heb jij meer talent dan alleen koffie en post halen? Ben je pro-actief, sociaal, stress bestendig en vind je het leuk om met de doelgroep kinderen/jongeren te werken? Neem dan contact met ons op! We zijn nog opzoek naar een stagiaire Marketing en Communicatie (mbo/hbo) en een stagiaire Leisure/Communicatie Management (HBO). Mocht je vragen hebben, loop gerust binnen om bel ons.

Wat bieden wij?
– een kei leuk, jong, creatief, divers team (al zeggen we het zelf ­čśë )
– een inspirerende werkplek gevestigd in de gave Spoorzone van Tilburg (op loopafstand van station Tilburg)
– veel mogelijkheden. Heb je een tof idee voor ons? We kijken graag of we het kunnen realiseren!
– Lunch inbegrepen

Wie zoeken wij?

Media/Marketing/Communicatie stagiaire (MBO/HBO):

Ben jij de beste in het inzetten van Social Media en weet jij alles van Marketing Strategie├źn of weet jij de grappigste en boeiende content te bedenken? Dan zijn wij wellicht een match! Als stagiaire ondersteun je de locatie manager en zakelijk manager met het bedenken en uitvoeren van marketing campagnes. Je hebt de vrijheid om met eigen idee├źn te komen maar weet de huisstijl en doelen van Ontdekstation013 in de gaten te houden.

Ben jij:
– een zelfstandig werker
– vaardig met social media
– in staat creatieve content te bedenken
– Flexibel
– pre: bekend met adobe
– minimaal 2 en maximaal 5 dagen beschikbaar voor stage

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Leisure/Communicatie stagiaire (HBO)
Ben jij een duizendpoot en kun jij zelfstandig projecten en activiteiten draaien? Hou je van afwisseling en zie je zelf werk liggen? Heb je interesse in project management en marketing? Dan kunnen wij wellicht wat voor elkaar betekenen! Ondersteun de Project Manager en Locatie Manager met hun projecten (zoals Dutch Technology Week, DroneCup, Tilburgse Kermis) en draai zelfstandig ons woensdagmiddag leisure programma. We gaan met jou in gesprek om te kijken waar je interesse liggen en proberen hier een passend project bij te vinden.

Ben jij:
– een zelfstandig persoon dat ook goed in een team functioneert?
– flexibel (je werkt ook in overleg af en toe een weekend dag of avond)
– sociaal
– een ondernemer en harde werker
– leuk met kinderen

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Ontdekstation013 is een veelzijdig bedrijf. We snappen het als de functie of taken niet helemaal duidelijk zijn. Twijfel dan vooral niet om contact met ons op te nemen! Loop gerust even binnen of geef ons een belletje. Wie weet tot snel!