Selecteer een pagina

Stem op ons bij de Rabo ClubSupport

Wij doen mee met de Rabo ClubSupport en kunnen jouw stem goed gebruiken!

Ben jij lid van de Rabobank? Dan mag je op 3 tot 5 deelnemers je stem uitbrengen. We zouden hartstikke blij zijn als je ons steunt! Je kunt ons vinden onder de naam Stichting Het Ontdekstation. 

Wat gaan wij doen met jouw stem?
We hebben sinds deze zomer een hele bijzondere educatieve Waterspeeltuin met miniatuur watersluis en waterrad. We willen deze unieke buitenplek verder uitbreiden, waardoor we kinderen, jongeren en volwassenen nog meer kunnen leren over water, waterberging en het klimaat.
We willen een grote waterbak gaan uitbreiden, zodat er constant water stroomt. Hiermee kunnen kinderen spelenderwijs de strijd tegen het water aangaan. Daarvoor hebben we geld nodig. En we willen meer: we willen interactieve middelen inzetten om bezoekers te informeren over onderwerpen als regenwateropvang, droogte, dijken en sluizen. Alles gericht op bewustwording van je eigen waterhuishouding en van ons lage waterland. Hoe wij in Nederland omgaan met water is heel belangrijk en wordt alleen maar belangrijker!

Hoe kun je stemmen?

Ga naar rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank. Je kunt ons vinden onder de naam Stichting Het Ontdekstation. Stemmen kan via de Rabo App of op de site:

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stempunten indienen’ om je stem uit te brengen.

Je kunt je stem uitbrengen tussen 5 en 25 oktober, dus doe het nu!

Op 2 november om 20 uur maakt de Rabobank de uitslag bekend. Hoe meer stemmen er op ons zijn uitgebracht, hoe hoger de bijdrage die we kunnen ontvangen. We hopen dat je ons steunt!