Selecteer een pagina

Aangepast programma herfstvakantie, kom gerust!

Kom in de herfstvakantie naar Ontdekstation013.

Twijfel je of je door de aangescherpte coronaregels naar Ontdekstation013 kunt komen? We hebben ons programma snel aangepast en zorgen ervoor dat de kinderen veilig op ontdekkingstocht kunnen gaan. In onze grote ruimtes is er ruim voldoende plek.
Hieronder lees je hoe we dit aanpakken en wat je kunt komen doen.

Ochtend- en middagprogramma
Wil je komen spelen en ontdekken? Schrijf je dan in voor het ochtend- of het middagprogramma. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur.
Er is steeds plaats voor maximaal 15 kinderen en daarmee gaan we samen een paar leuke activiteiten doen!

Wat gaan we doen?
Het is de Week van Ons Water en daar gaan onze activiteiten ook over. We doen natuurkundeproefjes met water: wat gebeurt er als je ijs smelt? En wat kun je doen met stoom? Ook gaan we de watertuin in, ontdekken hoe de Schroef van Archimedes werkt en maken onze eigen waterradjes. De derde activiteit is altijd een groot spektakel: je maakt je eigen raket en schiet die dwars door de spoorzone!
Voor je het weet zijn de 2,5 uur om!

Wat doe je als ouder/begeleider?
Helaas kunnen ouders/volwassenen niet mee in de ontdekruimtes. We hebben een aparte zithoek in de Kennismakerij (naastgelegen ruimte), waar je op je gemak een boekje of tijdschrift kunt lezen of gebruik kunt maken van de gratis wifi. Er kan maximaal 1 ouder als begeleider mee naar binnen.
Speciaal in deze tijd is het ook mogelijk om de kinderen te brengen en na 2,5 uur weer op te halen. We vragen je dan een formulier in te vullen, waarin je de kinderen overdraagt aan de workshopbegeleiders van Ontdekstation013.

Wat betaal je?
De ticketprijs is ongewijzigd. Dus €8 per kind (vanaf 4 jaar) en €0 voor de begeleider, als je mee naar binnen wilt. De horecahoek is gesloten, maar we zorgen voor een glaasje ranja voor de kinderen en een kopje koffie of thee voor de begeleider.

Veiligheidsregels corona
Lees hier de veiligheidsregels bezoekers ivm corona
We vragen volwassenen een mondkapje te dragen bij binnenkomst en verplaatsingen binnen het gebouw. Zodra je zit en op 1,5 m afstand bent van anderen, mag het mondkapje af.

Koop hier je tickets:

Koop hier je tickets

Heb je tickets gekocht, maar kun je toch niet komen, vanwege een verkoudheid of andere gezondheidsklachten? Mail het ons en je kunt je uitje verzetten naar een andere dag of je krijgt je entreegeld teruggestort.

Heb je vragen of wil je op de dag zelf nog weten of er plek is? Je kunt ons ook even bellen op 06 493 220 50.

Week van het Water
Wil je vervolgens thuis verder met je ontdekkingstocht over water, kijk dan eens op
https://www.proefjes.nl/categorie/water