Selecteer een pagina

Ontdekken tijdens de Zomervakantie

Maak je eigen wildwaterbaan

Deze zomervakantie kan jij aan de slag in het vrije programma
Maak jij de langste wildwaterbaan van tilburg?! In onze watertuin heb jij de mogelijkheid om een lange waterbaan te maken. Wil je liever op avontuur door het blotevoeten pad? Na een korte rondleiding langs alle activiteiten bepaal jij wat je gaat doen!

Bouwen, programmeren en presenteren
Ben jij een echte klusjesman of klusjesvrouw? Dan is bouwen in de scraphoek waarschijnlijk echt iets voor jou! Hier kan je met oude elektronische apparaten een nieuwe robot bouwen. Ben jij beter in bouwen met LEGO? Dan zou jij je zeker vermaken in onze machine kamer, hier kan je met lego gave dingen bouwen én ze programmeren. Zo maak je bijvoorbeeld een snelle raceauto of een sterke grijparm. Natuurlijk is het heel gaaf om ook zelf te vertellen en te presenteren wat je hebt gemaakt. Dit kan in de filmstudio met green screen óf natuurlijk in de podcast studio. 

Bijkomen in de horeca hoek of in de zon
Van al dat bouwen krijg je natuurlijk dorst, gelukkig hebben we heerlijke koude drankjes voor je klaar staan in onze horecahoek. Als de zon schijnt kan je natuurlijk buiten aan onze picknicktafels plaats nemen. Als je dan weer helemaal bent opgeladen gaat het ontdek-avontuur verder!

openingstijden in de zomervakantie
1 & 2 juli van 13.00u – 17.00u

Ieder woensdag t/m vrijdag in augustus van 13.00u – 17.00u
(met uitzondering van 26, 30 & 31 augustus dan zijn we gesloten)

Bestel op tijd je tickets!
Het zou wel eens heel druk kunnen worden in de zomervakantie, dus bestel op tijd je tickets! Je betaalt €9,00 per kind, €2,50 voor volwassenen.
Het middagprogramma begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Contant betalen is niet mogelijk, pin only.

 

Kaartjes kunnen ook op de dag zelf worden gekocht bij binnenkomst.

Vragen?
Heb je vragen? Bel of mail ons op: 06 493 220 50 of info@ontdekstation013.nl 

Kom jij bij ons op ontdekkingstocht?

 

 

 

 

 

 

 

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen.